Mindfulness kurser og coaching

GRATIS foredrag - Torsdags-Topping efterår 2018 i Risskov

16/08/2018 - 18:30

SÅ ER DER NYE GRATIS FOREDRAG FOR EFTERÅRET 2018.

Torsdags-topping er en række gratis foredrag, hvor jeg byder dig velkommen i mine skønne lokaler på Rolighedsvej 45, 8240 Risskov.

Der er begrænsede antal pladser, så tilmelding pr. mail er nødvendig, men deltagelsen er gratis. 

Min intention er, at toppe din torsdag med den skønneste energi, så du går hjem med ny næring og masser af inspiration til en mere balanceret hverdag.

16. august 2018 kl. 18.30 - 20.00:
"Tag styringen over dine tanker"

Forskningen viser, vi kun er 95% bevidste om, hvad vi tænker. 95% af vores tanker er ubevidste og mange af dem negative. Kom med og lær at styre dine tanker i en energigivende og positiv retning. 

13. september 2018 kl. 18.30 - 20.00:
"Sæt sunde grænser og stå fast"

Mange af os får ikke sagt fra og kommer til at leve et liv, som er styret af andres behov, fremfor at være styret af dine. Vi drænes for energi og bliver en version af os selv, vi måske ikke er helt vilde med. Kom med og hør hvordan, du kan lære at sætte sunde grænser og stå fast.

11. oktober 2018 kl. 18.30 - 20.00:
"Hvorfor er meditation så godt"

Kom med og lær at meditere. På aftenen vil jeg samtidig fortælle dig, hvorfor meditation kan forebygge stress og depression samt styrke vores evne til at være i nuet og slippe det konstante tankemylder.

15. november 2018 18.30 - 20.00:
"Fra selvkritik til selvomsorg"

Vores indre kritiker er vores største selvsabotør. Den forhindre os i at leve et helhjertet liv fyldt med mening. På aftenen vil jeg lære dig, hvordan du kan slukke selvkritikken og skrue op for selvomsorgen.

6. december 2018 kl. 18.30 - 20.00:
"Få følelsen af at være hel"

Alt det, vi ikke vil være, bliver til vores skyggesider. Vores skygger stjæler vores frihed og power. Kom med og få inspiration til, hvordan du kan tage dine skygger hjem, så de bliver til powerfulde sider i dig.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til cs@yourchoices.dk med dit navn og telefonnummer samt hvilke(t) foredrag du ønsker at deltage på. Du er hjertelig velkommen på 1 eller flere.

Jeg glæder mig meget til at fylde dine celler med ny og inspirerende energi samt lyst og mod til at turde skabe styrkende forandringer i dit liv.

Mange hjertelige hilsner

Charlotte Højgaard Siepmann

__________________________

Mange kærlige hilsner
Charlotte Højgaard Siepmann, Yourchoices
http://yourchoices.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Gratis foredrag, foredrag, personlig udvikling