Eksklusiv japansk pop-up sushimiddag

24/02/2017 - 18:00

Ca. engang i kvartallet afholder jeg japanske pop-up sushimiddage for spisende gæster en lørdag aften hver anden måned. Der er plads til ganske ffå gæster i løbet af en aften.

Den næste pop-up middag afholdes lørdag den 24. februar 2018 i et lækkert lokale hos DanBolig City, Østerfælled Torv 10, 2100 København Ø.

Middagen er til dig, der ønsker at spise en autentisk japansk sushimiddag.

Jeg vil lave en japansk omakase menu, der tager udgangspunkt i de ingredienser, råvarer og teknikker, som jeg har lært af mine japanske senseis bosiddende i Tokyo og Los Angeles.

Lørdag den 24. februar 2018 lyder menuen som følgende;

Suppe
Sashimi
4 styks hosomaki (½ rulle)
6 nigiri
6 styks uramaki (insite–out)
Dessert

Menuen koster 695 kr. per person.

Der kan bestilles drikke varer på stedet. Til maden kan der bestilles en flaske hvidvin 275. Drikkevarer afregnes kontant/mobilePay på stedet mod en kvittering.

Middagen foregår ved et langt bord med plads til op til 18 spisende gæster.
Da jeg ønsker, at give gæsterne en unik oplevelse og, at der skal være god plads mellem hvert selskab, der kan derfor max bestilles 8 pladser.

6 pladser: kl. 18.00-20.30. Reserver 1 plads
6 pladser: kl. 19.00-21.30. Book 1 plads

Reservationen foregår efter først-til-mølle princip.

Hvor & hvornår?

Lørdag den 24. februar 2018 kl.18.00-21.30 hos DanBolig, Østerfælled Torv 10, 2100 København Ø

Udtalelser

“Tusind tak for en vidunderlig sushi-middag, der på alle måder pirrede og glædede smagsløgene.
Det var rigtig spændende at se dig tilberede og derefter smage de mange interessante variationer af sushi, som du serverede for os.
Middagen var anderledes og så meget mere end man normalt oplever til en god gang sushi – lige fra misosuppen der gemte på en fræk lille hemmelighed, over sashimi overraskelsen, til den lækre kage der lagde sig blødt og indbydende om tungen. – og hele vejen igennem havde man en klar rød tråd i hvad du ønskede os at opleve.
Det var en fuldendt middag fra start til slut og en hyggelig og eksklusiv oplevelse, fra enden til anden. Vi ser frem til hvad du næste gang skal glæde vores ganer med”. Katrine Lønnegaard

Hvis du kunne være interesseret, og ønsker at stå på en liste og blive informeret om menuen og, hvornår de eksklusive middage afholdes så send en mail til mig på info@sakana.dk.

Referencer:

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.

Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Hugo Boss Nordic, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

PS: På Levlykkeligt’s søster-site Wise On Life tilbyder Zoë Escher også Sushi kursus hjemme hos jer og i virksomheder. Læs mere ved at klikke her: Sushikursus for alle

For yderligere information kan jeg kontaktes på info@sakana.dk

 

__________________________

Venlig hilsen
Zoë Escher, Sushikok

Læs mere her:

sakana.dk- Club Gourmet
zoeescher.com
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Eksklusiv japansk pop-up sushimiddag