Psykoterapeut Bredgade Kbh K Anne-Dorte Wæver

Gratis aften: Cyster, PMS og endometriose

08/06/2017 - 18:30

PMS, cyster og endometriose 
Gratis minikursus d. 8 juni kl. 18.30 – 20.00.
Kom, se, hør og lær hvordan du kan behandle dig selv vha. Ansigts Refleksterapi, hvis du lider af PMS, cyster eller endometriose.
Få en gratis handleplan med dig hjem, som du straks kan gøre brug af. 
Vi glæder os til at se dig 8 juni kl. 18.30-20.00
i Center for Refleksterapi, Suomisvej 2 1927 Frederiksberg C 
Alle interesserede er velkommen.


Tilmelding her:
http://www.centerforrefleksterapi.dk/gratis-aften/ 

I Danmark lider hver 10. pige eller kvinde i den fertile alder af endometriose, der bl.a. forårsager mange smerter og gør det vanskeligt at stifte familie … PMS og cyster forårsager mange sygedage, ubehag og bekymringer - men der findes en naturlig hjælp!. 
Ansigts Refleksterapi og Cibernetic-metoden til behandling og selvbehandling af Pms, cyster og endometriose via ansigtet. Behandlingen er også effektiv til PCO.

Hvordan virker Ansigts Refleksterapi:
Ved at påvirke forskellige refleksområder og punkter i ansigtet, på hænder og fødder stimuleres reflekser til hjernecentre og kemiske processer, hormonsystem, immunsystem, blodkredsløb, organer og muskler, som via centralnervesystemet har tilknytning til de nævnte organer og processer. Således er det muligt at stimulere kroppens funktioner til at fungere optimalt i forhold til det enkelte menneskes situation.
Ved stimulering af neurologiske punkter i ansigt og på kranie sendes elektriske impulser via centralnervesystemet til hjernen, hvor neurotransmittere oplades og sendes videre til kroppens organer og kirtler. Herved reguleres alle kroppens processer. Alle muskler afslappes og kroppens processer kan normaliseres.
Med Ansigts Refleksterapi er det også muligt at analysere sig frem til, hvor i hormonsystemet sygdommen er opstået og således afhjælpe årsagen meget præcist.

__________________________

Anne-Dorte Wæver, psykoterapeut Frederiksberg
Læs mere på www.annedortewaever.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Foredrag og gratis handleplan til hjemmebehandling