Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Grønne tandlæger på Østerbro og grønne skønhedsprodukter online

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Pas på det, du har

Vi kan alle have en tendens til vurdere naboens plæne som værende grønnere end vores egen, og måske er det den tankegang, der også har været med til at fremme ”brug og smid væk”-kulturen. Så længe der er tale om materielle ting, kan vi måske slippe afsted med at ødelægge og købe nyt, men der er ting i livet, som er hvad de er, og som ikke kan erstattes. Læs med, når jeg filosoferer lidt videre i de baner.

Vi har kun én jord, kun et liv at leve

Du genkender måske overskriften som en strofe fra en af Lars Lilholts populære sange, men strengt taget skal han ikke have hele æren for sig selv, for det er jo en sandhed, der gælder til alle tider. Vi har kun den ene jord, og derfor er det noget rigtig skidt, at vi ikke passer på den. Den sammen kan jo siges om livet, og bliver vi helt konkrete har vi også kun én krop - og det er jo et udmærket konkret og nærliggende sted at starte.

Vi har som forbrugere været med til at fremme en udvikling, hvor en masse kemikalier og sundhedsskadelige stoffer puttes i både kosmetik, fødevarer og medicin. Men det er også os forbrugere, der skal være med til at vende skuden og få trukket udviklingen tilbage til et mere sundt og naturligt stade. Et godt eksempel er Greenpeople.dk, der med sine hår- og hudplejeprodukter forsøger at trække udviklingen i en sundere retning. Produkterne er ikke helt billige, men de er til gengæld sikre at bruge, og helt fri for de skadelige stoffer, der ellers findes i næsten alle gængse produkter på markedet i dag. Køb online her, hvis du vil prøve produkterne, som har vundet mere end 150 økologi- og andre typer af lignende awards verden over.

Greenpeople.dk og Tandbro.dk

Tænderne har du også kun et enkelt sæt af

Her vil børnene måske løfte et øjenbryn, og ja, mælketænderne skal selvfølgelig først skiftes ud, men så er løbet også ved at være kørt. Passer du ikke på dine naturlige tænder, er de tabt for altid. Og sagkundskaben kender ingen anden vej end god tandbørstning, brug af tandtråd og selvfølgelig et begrænset indtag af de søde sager. Selv den bedste tandbørstning kan dog ikke altid redde en syg tand, og derfor har vi tandlægerne til at hjælpe med at beskytte og bevare det flotte naturlige smil.

Ikke alle bryder sig om tandlægens hjælp - i hvert fald ikke, mens den står på. Det er nok også de færreste, der fåret kick ud af en operation på sygehuset eller bortfrysning af en byld, men alle kan nok være enige om, at slutresultatet er værd at gå efter. Heldigvis findes der både læger og tandlæger, som ud over den saglige kunnen også har gode pædagogiske evner. Det er en optimal kombination.

Har du selv en smule skræk for lægen eller tandlægen, er det altid en god ide at forhøre sig hos venner og bekendte og eventuelt på nettet og i diverse fora. Byg på andres oplevelser og erfaringer, og kom i de bedste hænder. Bor du på Østerbro, vil du formentlig have hørt godt om tandlægerne Tandbro. Se på www.tandbro.dk, hvis du vil se ansigter og vide mere om, hvad de kan tilbyde.

På hjemmesiden finder du blandt andet prisoversigt, og har også mulighed for at bestille en tid. Tandbro udmærker sig desuden ved et godt akutberedskab, så du altid kan lægge vejen forbi, hvis en pludselig opstået tandpine truer med at ødelægge din uge.

 

Relaterede artikler efter områdeGrønne tandlæger på Østerbro og grønne skønhedsprodukter online