Klangoplevelser ved Anne Viese

Gongbath Meditation ved Anne Viese

Er der noget du ønsker at frigøre eller slippe, så gør det i det tempo din krop nu er klar til.

Det kan være angstprovokerende at slippe gamle mønstre, forløse barndommens traumer og ændre kurs. Men når du gør det, ændrer din frekvens sig og du styrkes lidt efter lidt. Indefra og ud.

Med mine Gongbath Meditationer sørger jeg for, at du også bevarer jordforbindelsen og styrker de forskellige chakraer, så der skabes balance i dit energi system. Når energi frekvensen løfter eller hæver sig, kan det være svært at følge tempoet og dermed bevare jordforbindelsen. Med mine særlige teknikker til at sætte gongens frekvenser i svingninger, gør at du finder dit center. Du centrerer din midterakse og afbalancerer højre og venstre hemisfære. 

Gongbath Meditation får dine hjernebølger til at slappe så meget af, at du bliver meditativ og rolig. Meditationer med gongens frekvenser, går ind på rygsøjlens hvirvler og styrker hver af dine 33 nervebaner, der stråler ud fra hver hvirvel i rygsøjlen. 

Nogle mener, at man med Gongens meditative svingninger kan vække kundalini kraften. Billedligt ser kundalinien ud som en slange der snoet sig op af rygsøjlens hvirvler. Når slangen vækkes, oplever man en vældig kraft der rejser sig i end midterakse. 

Kundalinikraften vil jeg mene, at man skal vække til live langsomt, hvis den overhovedet skal vækkes. Mine Gongmeditationer har ikke til hensigt at vække slangens kræfter, da jeg mener og véd af erfaring, at får du vækket slangens kraft for hurtigt, får du voldsomme bivirkninger heraf. Du kan foreksempel opleve, at hele din krop oplever helvedes ild. Du kan i flere uger opleve at din krop er som et brændende hav. Og her virker det ikke med talrige vinter badninger  det gør det blot værre!!

Så går du efter at lege med kundaliniens kræfter, så søg en anden lærermester end mig. Ønsker du derimod at finde kilden til fred og ro, vitalitet og livsglæde - ja så lærer jeg dig med mine meditationer at finde nøglen hertil.

Med ønsket om at du finder hjem i din kerne vil jeg gerne tilbyde dig at opleve mine Gongmeditationer. Du finder min kalender på hjemmesiden Klang-oplevelser.dk

Med fredelige klang og gong hilsner

Anne Viese

Stress ekspert, gongMaster og leder på Klangaktøruddannelsen.

 

 

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Gongbath Meditation ved Anne Viese