Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Gode idéer til sommerferien

Står du også i det dilemma, at du ikke ved hvad sommerferien skal fyldes ud med? Hvad enten det er sommerferie i Danmark eller på sommerferie til norden, østen eller syden vil du her forhåbentlig få nogle forslag som kan hjælpe dig til din beslutning.

Interrail!

Som du nok gætter eller har hørt om, er interrail en rejseform. Her er konceptet bygget op på, at den rejsende rejser med fri adgang til togtransport mellem europæiske lande med et InterRail-pass. Vælger man at holde sin ferie på denne måde, vil man møde mange mennesker, se mange forskellige lande og ikke mindst også spare lidt iforhold til alternativer såsom 5-stjernede hoteller og én bestem lokation. Interrail har eksisteret siden 1972 hvor Danmark altid har været en del af det. I løbet af årene er det blevet mere og mere populært og er det stadig i høj grad også i dag. Af interRail-pass kan man vælge lidt forskelligt.
-Man kan vælge et Global Pass, hvor man kan rejse frit i Europa i 30 dage.
-Man kan også vælge kun at købe et Interrail pass, her til enten ét land eller en hel region hvor Benelux-landene kunne bruges som et eksempel.

Ønsker du at se interrail kombinationer og priser kan du se mere her.

Outdoor!

Under emnet Outdoor ferie lægger mange underkategorier såsom; Cykelferie, vandreferie, klatreferie, jagtferie og i nogle tilfælde også overlevelsestur hvor man udforsker sine grænser.

Starter vi med at kigge på cykelferie er der også her rigtig mange forskellige muligheder. Det billigste alternativ ville være at finde cyklen frem og planlægge en rute i den flotte danske natur. Hvis man derimod alligevel ønsker at komme ud fra landets grænser, kunne den nærliggende lokation være Harzen som ligger 400 km. syd for den dansk-tyske grænse. Her er der bjerglandskab, klipper og store skovstrækninger. Så hvad enten det er vandreferie, cykelferie eller klatreferie kan Harzen anbefales.

Ønsker du dog at komme længere væk og cykle kan man så vælge at rykke lokationen længere sydpå og efterligne tour de France rytterne på en af deres etaper, altså bosætte dig i Frankrig tæt på en fed etape. Den mest kendte er dog Alpe d’Huez. Ønsker man derimod vandreferie, klatreferie eller overlevelsestur er det jo i den grad oplagt her i norden, da vi her har masser af skovarealer og skøn natur. Hvad enten det er vandreferie, klatreferie eller overlevelsesture kan både Norge og Sverige anbefales. Begge lande har rigtig flot natur og er også kendt for vandreture over fjeldene hvor klatring også kan udforskes. Det siger også lidt sig selv at sådan en primitiv ferieform, også er billigere og nok ikke mindst lige så autentisk som andre ferieformer hvis det er det man er til. Skal man på vandretur kan man enten vælge at købe et telt samt det tilbehør man skal bruge. Eller bo på moteller der ligger på ruten som du har valgt du vil gå. En anden metode er, at købe en vandrerejse igennem et bureau. Dog vil prisen også være tilsvarende dyrere, luksus koster. Er man rigtig dygtig klatre, kan man også gå mere i ekstremerne med klatreferier som en bjergbestigning af verdens højeste bjerg Mount Everest, her skal det dog nævnes at man skal være godt trænet op.

Solferie!

Solferie eller charterrejser som vi kalder dem, er oftest at foretrække for de fleste hårdt arbejdende familier der har brug for at slappe helt af når ferien indtræffer. Her er som i nok ved også et hav af forskellige muligheder. Her kan der udforskes på forskellige rejsebureauers hjemmesider samt holde øje med afbudsrejser. Man kan også vælge en ferieform som camping. Her kan man enten vælge, at køre til syden på flotte campingpladser eller blive i det danske hvor der også er rigtig mange flotte campinglokaliteter. Dette læner sig også meget op af køre selv ferie. Dog kan en køre selv ferie også være et hus, lejlighed eller andet du har lejet i et vilkårligt land hvor du selv kan køre til. Alt andet lige vil ferier der ikke går gennem bureauer være billigere end ferier der gør. Dog vil der også være flere beslutninger og mindre sikkerhed for den samme luksus, hvis man selv vælger at varetage den opgave.

Hvad enten du synes lyder mest interessant i at kaste dig og/eller familien ud i, kan pengepungen sætte nogle begrænsninger. Dog kan du eventuelt selv kigge efter lån, eller låne penge her: Lån penge

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Gode idéer til sommerferien