Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Genvind funktionsevne og selvstændighed med Neurorehabilitering

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Der kan være flere ting, som kan føre til, at vi mister vores funktionsevne og ikke længere er i stand til at leve det liv, vi tidligere har kunnet leve. 

Det kan for eksempel være, at vi har været udsat for et alvorligt traume, en sygdom eller andet, der har givet os en hjerneskade og nedsat vores funktionsevne. Når vi ikke længere er i stand til at klare os selv og mister flere færdigheder, vil det påvirke livskvaliteten i negativ retning og give mange konsekvenser. 

Heldigvis er der hjælp at hente, og med en Neurorehabilitering kan mange færdigheder generhverves, så vi ikke i lige så høj grad skal være afhængige af andres hjælp, men opnår en større selvstændighed.

Meningsfuld behandling

Det påvirker i høj grad éns livskvalitet og mange vigtige livsområder, hvis man har fået en hjerneskade. Det kan for eksempel føre til angst, depression eller andre lidelser, som kan gøre livet svært og uoverkommeligt. 

Neurorehabilitering er en behandling, der udnytter menneskets potentiale til at udvikle sig og til at generhverve mistede færdigheder. Patientens motivation spiller en stor rolle for behandlingen, og for at rehabiliteringen bliver vellykket og giver mening.

Forskning i Neurorehabilitering

For at gøre Neurorehabiliteringen mest meningsfuld og virksom forskes der i, hvad der har værdi for patienten, og hvad der derfor giver mening at arbejde med og fokusere på under behandlingen. På den måde kan behandlingsforløbet blive tilrettelagt efter, hvad der har værdi for patienterne, og hvad der vil føre til den størst mulige sundhedsmæssige effekt.

Vil du vide mere?

Hvis du eller en anden, du kender, har fået en hjerneskade og ønsker at genvinde selvstændighed og forhøjet livskvalitet, kan Neurorehabilitering måske være vejen frem. Du kan læse mere om muligheden for Neurorehabilitering og tage kontakt, hvis du vil vide mere eller ønsker at få hjælp.

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Genvind funktionsevne og selvstændighed med Neurorehabilitering