Gaver findes alle vegne!

 I disse tider hvor individualiteten trives, alting går hurtigt, og vi alle er ansvarlige for vores eget liv, er der nogle gange langt i mellem velgørenhed. Her mener jeg ikke at vi ikke vil hjælpe andre, når vi får stukket en raslebøsse fra Kræftens Bekæmpelse, Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, Red Barnet, og andre i hovedet. Nej, vi giver faktisk mere og mere til velgørenhed i dag.

Men, den daglige velgørenhed kan der altså være langt imellem. Og alligevel..... i går blev jeg så gladeligt overrasket over en venlig gestus, at jeg er nødt til at dele den!

Jeg havde travlt, kunne ikke nå hjem og spise, inden jeg skulle fra klinikken og til møde, så jeg stoppede ved en pølsevogn, for lige at få bare lidt i hovedet. Den pølse jeg så havde set mig ”lun” på, havde pølsemanden ikke flere af, men han havde da den store version. Ja tak, men udover at den var meget stor, så kostede den mere end hvad jeg havde i kontanter. Jeg siger pænt, ”nej tak, så mange penge har jeg ikke”, hvorefter en lidt lurvet udseende herre, der også står ved pølsevognen tilbyder mig penge, så jeg råd til at købe pølsen. Jeg takker pænt nej, og tænker i mit stille sind, at han ser ud til at have mere brug for pengene end jeg havde. Jeg måtte faktisk takke nej et par gange, så insisterende var han, men til sidst gav han sig. Pølsemanden ville tilgengæld vide hvor mange penge jeg havde, får så skulle jeg bare give ham det jeg havde.

Jeg endte altså med en pølse til kr. 36,- men skulle blot betale kr. 22,- for den!

Jeg takker universet for at der er mennesker, der minder mig om at velgørenhed også kan ske i det små!

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Velgørenhed sker også i det små