Gå på opdagelse i dit familiesystem

I det nye år er der mulighed for at deltage i et helt forløb i Charlottenlund. Vi mødes tirsdage kl. 17:30 - 21:30 og alle få lavet sin egen opstilling. Det at gå på opdagelse i dit familiesystem afdækker ofte ubevidste sammenhænge og uforløste forviklinger i dit bagland. Vi er alle essensen af vores familiesystem og forbundne med dem der kom før os og kommer efter. Epigenetikken afdækker i disse år hvor forbundne vi faktisk er på godt og ondt. 

Hvorfor arbejde med problematiske og smertefulde temaer udfra denne metode? Hvad kan du forvente? Mange oplever at få en kropslig og mental vished og afklaring på udfordringer, som måske har været tilstede i dem i årevis. Ofte er svarene overraskende, da et problem kan vise sig at være systemisk og ikke være ens personlige traume eller problematik. Efter en opstilling er arbejdet gjort. Og du behøver ikke at foretage dig yderligere. Processen er sat igang og kan fortsætte i en rum tid fremover. Metoden tiltaler mange, som netop er glade for en oplevelses- og procesorienteret tilgang til livet.

Metoden er gennemprøvet og vidt og bredt anvendt i stort set hele verden. Den er opstået med inspiration fra psykodrama, gestaltterapi, fænomenloogi m.fl. Den er udviklet på et stort emperisk grundlag af Bert Hellinger, som startede dette arbejde i 1970´erne og har inspireret mange fagfolk, som har hjulper mange mennesker med svære livsomstændigheder igennem de sidste årtier. 

Gruppeforløb er over 5 tirsdage i Charlottenlund. Vi mødes kl. : 17:30 - 21:30

12. januar

26. januar

9. februar

23. februar

9. marts

Vi spiser medbragt mad midtvejs og der vil være the, kaffe og snacks. Parkering er gratis.

Pris. 1995,- 

Du får 25% rabat på forløbet ved tilmelding senest 20. november 2020

Du tilmelder dig forløbet ved at skrive til pranainpic@gmail.com og køb din plads via mobilepay 24909.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 25 656 256. 

__________________________

Psykoterapeut & cert. familieopstiller Benedicte Helgason
Læs mere på https://benedictehelgason.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Gå på opdagelse i dit familiesystem