Gå på opdagelse i din bevidsthed

Blog forfatter

Hvad er bevidsthed? Det er ikke noget videnskaben kan svare på (endnu), men du kan selv tage på opdagelse i den og finde dine egne svar.

Hemi-Sync er et fantastisk værktøj til formålet. Via lyd designet til at få dig i nogle særlige meditative tilstande (dem findes der nemlig flere af), kan du gå på opdagelse i ... tja, hvem ved hvor vi egentlig tager hen - ind, ud, op, ned? Ind i os selv? Ud i universet? Du kan i hvert fald komme både dybt, højt og langt.

Der er ikke noget du skal tro på for at gøre det. Det eneste du - i mine workshops - bliver bedt om at være åben for, er udsagnet "jeg er mere end min fysiske krop". Hvad det "mere" så er, er det du har mulighed for at udforske undervejs. 

Måske har du læst Robert Monroes bøger "Journeys out of the body", "Far journeys" (udkommet på dansk under titlen "Fjerne mål" - du kan måske finde den på biblioteket endnu) og "Ultimate journey"? Ellers kan jeg varmt anbefale dig at gøre det.

Robert Monroe var en mand som pludselig spontant begynde at forlade sin krop om natten. Efter i lang tid at have været rædselsslagen over det, have ladet sig helbreds- og mentalundersøge uden at få nogen vished om hvad der foregik (det var sidst i 50'erne hvor man ikke lige kunne google sig til viden, og spirituelle oplevelser ikke var noget man talte åbent om), besluttede han selv at undersøge hvad der skete på hans rejser ude af kroppen. Det blev til hans fantastiske bøger og førte desuden til at han sammen med en fysiker, Thomas Campbell (forfatter til My Big TOE), og en ingeniør udviklede Hemi-Sync som hjalp folk til at opnå de samme tilstande.

Og det bruges det til endnu. Jeg er uddannet i at hjælpe dig med at bruge det til formålet.

Læs mere om mine weekendworkshops med Hemi-Sync her.

__________________________

Kærlig hilsen
Anja

Underviser i bevidsthedsrejser
http://uforklarbar.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Gå på opdagelse i din bevidsthed med Hemi-Sync