Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Gå i terapi og få lykken tilbage

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

At gå i terapi kan ofte være en fantastisk investering, som kan give en person lykken tilbage. Der er intet flovt i at gå til terapi, da det er en helt naturlig ting. Vil du også skabe forandringer for dig selv og dit liv, men kan du ikke gøre det på egen hånd, så kan du få professionel hjælp.

Tegn på at du bør gå i terapi

Det er langt fra alle mennesker, der har brug for at gå i terapi. Er du i tvivl om, hvorvidt du er i målgruppen, så bør du være opmærksom på en håndfuld almindelige tegn på, at du har brug for hjælp fra en terapeut. 

1. Traume – Har du været udsat for et traume (dødsfald, ulykke e.l.), så kan det have påvirket dig så meget, at du har svært ved at komme videre i livet. Har du søvnproblemer eller trækker du dig væk fra dine nærmeste, så er det et tegn på, at du bør søge hjælp så hurtigt som muligt.

2. Stoffer og alkohol – Er stoffer og / eller alkohol blevet en nødvendighed for, at du kan fungere i hverdagen, så bør du erkende, at du har et problem. Selvom du ikke vil betegne dig selv som misbruger, så bør du være ærlig over for dig selv mht. dit problem.

3. Bekymret omgangskreds – Er din nærmeste omgangskreds begyndt at bekymre sig for dig, så bør du tage det alvorligt. Begynder dine venner, familiemedlemmer og kollegaer at udtrykke bekymringer for dit velbefindende, så er det ikke noget, du bør ignorere. Din omgangskreds kender dig godt og kan straks mærke på dig, hvis du ikke har det godt.

Forskellige former for terapi

Der findes ikke kun én form for terapi. Derimod findes der mange former for terapi, som kan være relevante i forskellige sammenhænge. Har du svært ved at klare hverdagen, fordi du har mange problemer med din kæreste eller ægtefælle, så vil parterapi være det mest oplagte. I den anledning skal du tage kontakt til en parterapeut, som højst sandsynligt kan hjælpe jer med at få jeres parforhold på rette fod igen. Er du bosat i Odense, kan du kontakte en lokal Parterapeut i Odense, som står til rådighed med professionel hjælp.

Føler du ikke, at du har brug for terapi, men har du en stor interesse for emnet, så vil det være oplagt for dig at tage en fagrelevante uddannelse. Du kan f.eks. læse til psykoterapeut, hvis du kunne tænke dig at arbejde med terapi i fremtiden. Der er rigtigt mange jobmuligheder inden for psykoterapi, hvor du har rig mulighed for at kombinere arbejde og interesse. Ydermere kan du blive meget klogere på, hvordan mennesket tænker og føler i forskellige situationer.

Du kan læse mere om den populære  på nettet, hvor du også kan læse om, hvordan du bliver optaget, og hvornår det næste uddannelseshold starter. 

 
 
What do you want to do ?

New mail

Relaterede artikler efter områdeGå i terapi og få lykken tilbage