Medfølelse kurser og foredrag

Gå fra selvkritik til selvværd med et kursus i Mindful Self-Compassion i Roskilde

25/09/2017 - 15:30

<!--[if !mso]>

<![endif]-->

Kender du en indre kritisk stemme, der får taletid, når du er presset? Ønsker du at møde dig selv med venlighed frem for selvkritik?

Et kursus i Mindful Self-Compassion, en af de nyeste metoder inden for mindfulness og kognitiv psykologi, vil give dig mere ro og glæde, samt bedre evne til at håndtere problemer og udfordringer.

Kurset har til formål at styrke og opbygge mentale ressourcer, og der i gennem øge oplevelsen af nærvær, fokus, fordybelse, et positivt selvbillede, ro i sindet, samt give mere energi og livsglæde.

Der vil være fokus på gennem øvelser og teori at lære en række teknikker til at mærke, forstå og håndtere vanskelige følelser som selvkritik, præstationsangst, overdreven kontrol mm.

Forskningen viser entydigt at når vi behandler os selv med compassion, så træffer vi bedre beslutninger, handler mere i overensstemmelse med vores dybere ønsker og værdier og bliver mere rummelige overfor andre, hvilket styrker vores relationer, arbejdsmæssigt og privat.

Kurset bygger Mindful Self-Compassion (MSC) udviklet af Prof. Kristin Neff og PhD Christopher K. Germer, som vi er uddannet af. Deltagelse i 8-ugers MSC kurset er desuden adgangsgivende til MSC.Traning, hvis du efterfølgende skulle være interesseret i videreuddannelse.

Undervisningen er en kombination af guidede meditationer og teoretiske oplæg med efterfølgende dialog i gruppen kombineret med øvelser i mindre grupper. Du skal derfor være indstillet på, i et vist omfang, at udveksle erfaringer med de øvrige kursusdeltagere.

Tid:    Starter mandag d 25.9.2017 kl. 15.30-18.30, og herefter 7 mandage kl. 15.30-18.00 med pause i uge 42, samt en  halv lørdag 4.11..2017 kl.  9.00-12-30 i alt 24 timer.

Sted:  Ringstedgade 32A, 4000 Roskilde

Pris:    Kr. 4900,00. inkl. materialer og forplejning. 

For yderligere information, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside www.roskildepsykologerne.dk.

__________________________

Roskilde psykologerne
Nina Werner og Jeanette Beierholm.
Læs mere: http://roskildepsykologerne.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Fra selvkritik til selvværd med Mindful self-compassion