Medfølelse kurser og foredrag

Gå fra selvkritik til selvværd med et 8-ugers kursus i Mindful Self-compassion i Roskilde

28/02/2018 - 15:30

Kender du en indre kritisk stemme, der får taletid, når du er presset?

Ønsker du at møde dig selv med venlighed frem for selvkritik?

Et kursus i Mindful Self-Compassion, en af de nyeste metoder inden for mindfulness og kognitiv psykologi, vil give dig mere ro og glæde samt bedre evne til at håndtere problemer og udfordringer.

Kurset har til formål at styrke og opbygge mentale ressourcer og derigennem øge oplevelsen af nærvær, fokus, fordybelse, et positivt selvbillede, ro i sindet samt give mere energi og livsglæde.

Der vil være fokus på gennem øvelser og teori at lære en række teknikker til at mærke, forstå og håndtere vanskelige følelser som selvkritik, præstationsangst, overdreven kontrol mm.

Forskningen viser entydigt at når vi behandler os selv med compassion, så træffer vi bedre beslutninger, handler mere i overensstemmelse med vores dybere ønsker og værdier og bliver mere rummelige over for andre, hvilket styrker vores relationer arbejdsmæssigt og privat.

Kurset bygger på Mindful Self-Compassion (MSC), udviklet af professor Kristin Neff og ph.d. Christopher K. Germer, som vi er uddannet af. Deltagelse i 8-ugers MSC-kurset er desuden adgangsgivende til MSC Teacher Training, hvis du efterfølgende skulle være interesseret i videreuddannelse.

Undervisningen er en kombination af guidede meditationer og teoretiske oplæg med efterfølgende dialog i gruppen kombineret med øvelser i mindre grupper. Du skal derfor være indstillet på, i et vist omfang, at udveksle erfaringer med de øvrige kursusdeltagere.

Tid:   Starter onsdag d. 28. februar 2018 kl. 15.30-18.30 og herefter 7 onsdage kl. 15.30-18.00 med pause i uge 13, samt en halv søndag d.15. april 2018 kl. 9.00-12-30 - i alt 24 timer.

Sted:   Hersegade 28, 4000 Roskilde.

Pris:   4900 kr, inkl. materialer og forplejning.

For yderligere information er du velkommen til at besøge vores hjemmeside www.roskildepsykologerne.dk

 

__________________________

Roskilde psykologerne
Nina Werner og Jeanette Beierholm.
Læs mere: http://roskildepsykologerne.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Selvkritik mindfulness compassion