Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Fysiske kontorartikler dur stadig til at arbejde effektivt

Selvom der er mange positive ting ved den digitale udvikling, hvor vi i Danmark er meget på forkant sammenlignet med andre lande, så er der stadig et stort salg af bøger, magasiner, blokke, kuglepenne og fysiske kontorartikler. Dette, fordi mange foretrækker at have en bog eller en rapport i hænderne, når man læser den. Mange kan bedst koncentrere sig om det, man læser og finde vigtige pointer, som er vigtige for en virksomheds udvikling. Derfor bør en virksomhed stadig have nok papirer, en printer, post-its og lignende. Der er stor forskel på, hvordan medarbejdere arbejder bedst. Der skal være lidt til alle, og måske skulle nogle medarbejdere lære at arbejde mere uden digitale enheder.

Der er mange forstyrrelser med computeren

Desuden kan man med digitale enheder blive forstyrret meget, mens man arbejder. Så popper der noget op i ens mail, der tikker en besked ind, så kommer der noget fra Facebook eller andre sociale medier, og det giver mange overspringshandlinger. Dog kan man sætte notifikationer fra, så man ikke bliver forstyrret, hvilket anbefales, når man er på arbejde. Det burde chefen måske indføre. Man kan nemt blive fristet til at lave mange andre ting, end det man burde, når computeren og mobiltelefonen er tæt på.

Ved at have en rapport foran sig med en overstregningstusch uden nogle digitale enheder eller andet kan du sidde helt uforstyrret og fokusere på det, du læser. Selvfølgelig er der altid kollegaerne, som kan forstyrre, men de er der også, selvom de digitale enheder er der. Så ved at skrue ned for digitale enheder, kan man muligvis arbejde mere effektivt.

Hold pauser og arbejd effektivt i den tid du arbejder

Et andet initiativ, som du kan benytte dig af og måske dele med chefen, så det kan blive en del af kulturen, er at indføre fælles pauser, som man kan se frem til i løbet af dagen. Man kunne indføre en pause om formiddagen og om eftermiddagen. Og så er der naturligvis frokostpausen, som nok er på de fleste arbejdspladser. Da kan man tale med kollegaerne i pausen og arbejde effektivt, mens man arbejder uden så meget snak.

Det kunne være 15 minutters pause kl. 10.00 og igen kl. 14.00. Måske kunne der også være nogle faciliteter som bordtennis eller andet, hvor kollegaerne kunne tage et spil og røre sig lidt i mens, de snakker. Så holder de sig også i gang, som er vigtigt ved et stillesiddende job. Mennesker er ikke bygget til at sidde meget, så at kunne få mere motion ind i hverdagen ville være en god idé. Det kan skabe mange fysiske spændinger i ryg og nakke, som ikke er godt for medarbejderne, og som kan koste dyrt for arbejdsgiveren.

 

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Fysiske kontorartikler dur stadig til at arbejde effektivt