Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Fynsk botilbud til børn og unge med særlige behov

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke let at være ung i dagens Danmark. Og slet ikke for unge med særlige behov. Heldigvis er der botilbud på Fyn, der kan varetage disse børn og unges særlige behov. Ting som andre unge ofte gør per automatik og derfor ikke rigtig tænker over, kan være vanskelige opgaver for unge med særlige behov. Dette forsøger de blandt andet at træne på Nordfyns Ungdomscenter. Er du forælder til et barn med særlige behov, kan du læse mere om botilbud på Nordfyns Ungdomscenter på deres hjemmeside. 

Fordele ved et botilbud, der inkluderer botræning

Botræning er først og fremmest godt for selvopfattelsen hos den enkelte beboer. At blive i stand til at kunne varetage opgaver, som vedkommende førhen har haft problemer med, kan give et stort selvtillidsboost. Derudover er det selvfølgelig også praktisk, at borgeren selv kan varetage flere og flere opgaver. Botræningen på Nordfyns Ungdomscenter foregår ved at beboerne får en kontaktperson tilknyttet. Kontaktpersonen skræddersyer så et træningsprogram, som passer specifikt til den enkelte borger. Det indebærer for eksempel træning i alt fra tøjvask, madlavning og rengøring til badning og barbering. Botilbuddet indeholder selvfølgelig langt fra kun træning. Der er fokus på den gode trivsel, og derfor tager de også på forskellige udflugter og ture. 

Andre faciliteter hos Nordfyns Ungdomscenter

Nordfyns Ungdomscenter er beliggende i Bogense, som er en lille by tæt på Odense. Bostedet er omringet af skøn skov, og det ligger tæt på vandet. Det giver anledning til mange positive udflugter og oplevelser for beboerne. Naturen er et dejligt sted at koble af, og det har beboerne altså rig mulighed for på Nordfyns Ungdomscenter. Bostedet har både enkeltværelser samt lejligheder. Derudover har de også et undervisningslokale samt deres helt egen gymnastiksal. Synes du, at det lyder som et interessant bosted, kan Nordfyns Ungdomscenter kontaktes på deres hjemmeside enten via telefon eller mail. 

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Fynsk botilbud til børn og unge med særlige behov