Kursus i meditation - cand psych Stephan Pende Wormland

Frejas Døtre Mediterer

09/09/2017 - 10:00

Kærlighed & Kvindekraft 

Kærlighedsgudinden Freja er de buddhistiske dakiniers nordiske søster. Hun har magiske evner, er skøn at skue og ikke til at spøge med. Freja ved hvad hun vil, og hun går efter det. 

Mange kvinder tilsidesætter deres egne behov for at gøre andre tilpas. Børn, partner, arbejde. De andre kommer ofte først. Det koster at glemme sig selv. Stres, angst og depression er nogle af følgerne. 

Gennem guidede meditationer får du mulighed for at udforske svære følelser og uhensigtmæssige mønstre og derpå opleve, hvordan de forvandles til kærlige, kloge og kraftfulde udtryk - smager af et lystfyldt liv. 

Kærlighed & Kvindekraft er transformerende personligt arbejde i det spirituelle rum. Det er en unik legende tilgang til krop, sind og ånd baseret på jungiansk psykologi og buddhistisk filosofi.

Antal deltagere: Max 8

Tid: 6 lørdage 10.00 - 13.00 9. og 23. sept, 7. & 21. okt. 4. & 18. nov. 
Pris: 2400,- 
Sted: Edisonsvej 9, 2 tv, 1856 Frb.

Jetthe Fabioola, psykoterapeut & meditationslærer, cand. scient anth. elev af Lama Tsultrim Allione og den eneste Feeding Your Demon terapeut i Skandinavien. 

Mindfuldreaming bringer transformerende personligt arbejde ind i det spirituelle rum. Det er en unik legende tilgang til krop, sind og ånd baseret på jungiansk og buddhistisk psykologi.

Register: http://www.mindfuldreaming.org/events/frejas-dotre/

__________________________

Kursus i meditation - cand psych Stephan Pende Wormland Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kærlighed & Kvindekraft