Mental ro og balance - tag dig selv alvorligt.

Fra meningskrise til et liv med selvskabt lykke.

Blog forfatter

Genfind kontakten til dig selv, og definer din egen lykke.

Lær hvilken power der ligger i at være dus med din egen kreativitet, nysgerrighed og fantasi (dit indre barn), så du kan sætte ord på det der fylder, og genfinde kontakten til dig selv. 

Hvis du drømmer om at slippe af med fornemmelsen af at have et fastlåst liv og/eller fornemmelsen af at noget er skævt, og i stedet erstatte den med en oprigtig følelse af at tage dig selv alvorligt, og samtidig opnå mental ro, overskud og selvskabt lykke, så er dette forløb måske noget for dig. Læs om forløbet her

Forløbet er tilrettelagt så du allerede fra første dag begynder at arbejde med dig selv. Med konkrete og gennemarbejdede opgaver skaber vi den kontakt imellem dig og dit godt gemte nysgerrige og kreative jeg, som er nødvendig for, at sætte ord på det, der fylder hos dig. Og jeg kan berolige dig med, at kreativitet i den her sammenhæng ikke handler om, at du skal lære at male Picasso-malerier. J

Det er skruet sådan sammen, at forløbet tager udgangspunkt i dig. Der hvor du er, og så arbejder vi videre derfra. 

Du bliver i stand til at sætte ord på, hvorfor du oplever de frustrerende følelser og fornemmelser du lige nu har i din krop, og som er udefinerbare og utydelige for dig. Du vil finde ro og balance i dit liv, og lære at sætte ord på dine drømme og ønsker, så du kan definere, hvordan et lykkeligt liv for dig ser ud.

Du vil lære, hvordan du finder din nysgerrighed og kreativitet frem, hvilken power der ligger i at være dus med den, og hvordan du kan bruge den power, til at styrke dit mod, så du kan gå efter, at gøre dit lykkelige liv til virkelighed. Du lærer at sætte ord på, hvad der for dig er rigtigt og forkert i dit liv, og du får sparring og hjælp til at håndtere den frygt og angst, som naturligt melder sig, når vi arbejder med os selv. 

__________________________

Trine Henriksen
Mod- & lykkevejleder
https://ditlykkeligeliv.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Ro overskud - genfind kontakten til dig selv. Læs mere.