Spirituel psykoterapeut København Østerbro Anne Jørgensen

Fra Mindfulness til Heartfulness. Vandre,yoga, meditation, dans, nær Barcelona.

08/11/2025 - 19:00

Mindfulness kursus og Yoga i bjergene nær Barcelona 8.-15. november 2025

FRA MINDFULNESS TIL HEARTFULNESS

Nyd dette nærende, sanselige og livgivende kursus. Ren ferie for krop og sjæl: Vi lever med adskillige krav hver dag og skal hele tiden videre. Blive bedre og dygtigere.  Det kan være svært at finde pauser. Faren er, at vi lever i fremtiden – og hvor forsvandt NUET hen? Dér hvor livet er? Det kan du lære om på dette Fra Mindfulness til Heartfulness retreat nær Barcelona.

Vi bor helt fabeltagtigt smukt i et gammelt totalt renoveret Catalansk hus. Og vi har vores egen kok der laver skøn mad til os.

Vil du opdage dybder i dig, der kan give et friere liv?

Indgroede mønstre kan være svære at bryde uden støtte udefra, da sindet er opsat på at forsvare vaner. Derfor vil vi være opmærksomme fra nu til nu, for det er som bekendt kun i nuet, vi kan forandre. Ved at favne med mildhed, kan begrænsninger slippes, og du kommer mere til essensen, af den du er. Og kan  udfolde det! Det er super befriende og glædeligt!

Lær i NUet fra hjertet

Mindfulness hjælper os til at blive bevidste om de mønstre og måder vi håndterer livet på. Ved at observere disse mønstre, hjælpes vi ind i nuet, og har mulighed for at se nye muligheder - og nogen gange forandre. 
Fra denne base kan der åbnes for Heartfulness - det endeløse rum af hengivelse til det som er. Et nyt liv med muligheder kan åbne, og derfra kan vi begynde at udforske vores generøse væren autentisk og hjertelig.

Se meget mere om kurset og pris HER

Bestil tid til en gratis forsamtale, hvis vi ikke kender hinanden,

ved at ringe til Anne Jørgensen, på mob 2489 1071, eller maile på info@lifeprocess.dk

Du er i øvrigt velkommen til gratis at downloade lydfiler, om Mindfulness meditation og Kropslig opmærksomhed, og inspireres og få appetit inden kurset :)  Klik HER, så kommer du ind på min hjemmeside hvor filerne er.

Om Retreatleder Anne Jørgensen

Psykoterapeut og krops-psykoterapeut Anne Jørgensen, med 38 års erfaring

Jeg støtter processer i vækst med viden, erfaring (egen virksomhed siden 1986), humor og varme. Min indstilling til mig selv og det arbejde jeg har i hænderne er "walk the talk", så det jeg har at give er tillidsvækkende. Jeg elsker at lære, og er selv i forskellige lærings sammenhænge, hvor vi er kærligt konfronterende med hinanden på vores vej i livet. Er kendt for en kreativ evne til at hjælpe løsninger på vej. Jeg forener forskelligheder, så de bliver en kilde til læring og vækst og hermed til blivende forandringer.

Billedresultat for roof

 

__________________________

Anne Jørgensen
Parterapeut.
Spirituel krops- og psykoterapeut, København
www.lifeprocess.dk
Egen praksis siden 1986
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Fra Mindfulness til Heartfulness. Vandre, yoga, meditation, dans, nær Barcelona. Læs mere