Yogaferie og mindfulness retreat - fordybelse der gør dig glad

Fordybelse

   

 

Giver du dig selv lov til fordybelse? – Af og til? – Bare en gang imellem? – Aldrig?

Det er SÅ vigtigt, allerhelst hver dag, men i hvert fald så ofte, som overhovedet muligt, at have tid til at lade sig fordybe i det, der interesserer dig, hvad enten det er musik, bøger, en eller anden form for idræt, yogaferie og mindfulness retreat, meditation, et eller andet, der gør dig glad. – Du får meget lettere ved i din hverdag at være tilstede i nuet og vil opleve meget mindre stress ! – Har du overhovedet tænkt over, hvis du skulle få tid til at gå op i noget, hvad det skulle være? – For ganske mange mennesker kan det være utrolig svært at få tid til sig selv, bare ganske kort tid hver dag. Men du vil opdage, at tager du dig tid til dig selv, så vil du selv have en helt anderledes dagligdag, hvis du  eksempelvis ved, at på det og det tidspunkt, så skal du foretage dig noget HELT for din egen skyld!

Du kan måske finde et eller andet sted, om ikke andet en bagtrappe, hvor du kan sidde og læse i en bog? Forklar familien, at du sidder bare der, helt for dig selv, evt. med en kop kaffe eller the og evt. din bog eller et blad, bare for lige at have mulighed for at kunne få dine tanker på plads, din mulighed for fordybelse. De fleste mennesker har ALT for meget, de skal nå i deres hverdag, så de finder det helt uoverskueligt at skulle finde tid til sig selv, men det behøver ikke nødvendigvis være LANG tid, blot måske kun 15 eller 30 min. – Hvis du har lyst, og KUNNE finde plads i hverdagen, så var det måske en ide at løbe eller gå en tur? – Det føles som om, man har “fundet guld”, når man først har fundet det, der føles rigtigt og fungerer for den enkelte!

Det betyder uendeligt meget mentalt, men efter ganske kort tid at have gjort noget for sig selv vil du opdage, at det virkelig betyder meget fysisk også! – Det er nu en gang beviseligt, at et godt fysisk helbred hænger sammen med et godt mentalt helbred!

Det med, bare en gang imellem, at "få ro i hovedet", at der ikke hele tiden er nogen, mand, børn,kolleger, familie eller andre, der kræver din opmærksomhed, har så stor en betydning for dit helbred, at du nok slet ikke er klar over det! Det, at man aldrig har "ro i hovedet" stresser i den grad hele kroppen,og det kan give meget alvorlige problemer på længere sigt! - Chock og langvarig stress kan sætte sig både til cancer og sukkersyge!

Så sørg for at få dine egne Yoga eller mindfulness "åndehuller", hvor du har mulighed for at blive lade op mentalt!

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Yogaferie og mindfulness retreat - fordybelse der gør dig glad