The Work of Byron Katie med Nayano

Indenfor eller udenfor-HEGNET

En livshistorie/historie er som et hegn du sætter op mellem dig og verden. Ligesom hegnet på billedet danner de en barriere som er uovervindelig indtil du finder dit "sesam, luk dig op!" Historien varierer tilsyneladende, men dybest set kan den/de koges ned til "der er noget galt".

Vi prøver alle at tilpasse og forny os på må og få, men sålænge "hegnet" er intakt, varer det ikke længe før vi mærker at vi blir presset tilbage i den gamle stilling, som af en usynlig kraft!
Den kraft, er de tanker, vi tror på. De danner selve den kontext vi bevæger os indenfor. 
Vi længes og vi okser og bokser, men lige meget hjælper det.

Kender du det? Det gør jeg selv. Og sådan blev det mere eller mindre ved, indtil jeg fandt ud af, at det er de tanker jeg/vi tænker, der skaber den virkelighed vi står midt i. Hverken mere eller mindre.

Der var engang en spirituel lærer der sagde til mig : Don´t believe ANYTHING you think!!! Det var et stort wake-up-call for mig. Senere mødte jeg så Byron Katie og hendes metode "The Work" og så kunne jeg pludselig stille noget op med det, jeg så inderligt VIDSTE, men ikke anede hvordan jeg skulle praktisere.

Med The Work tager jeg nu een historie ad gangen og skriver den ned, som den er. Og så bruger jeg de 4 berømte spørgsmål og omvendingerne. Jeg garanterer for at du lander et helt andet sted, end du begyndte. Det holder ihvertfald aldrig op med at overraske mig. Jeg mærker allerede en garanti for at jeg vil blive overrasket når jeg sætter pen til papir og starter min undersøgelse. Selv efter så mange år som jeg har brugt The Work metoden, bliver jeg hver gang overrasket over hvordan en "historie" bevæger sig. Og jeg bliver fyldt med inderlig taknemmelighed for livet, for The Work,- for at være til!

Jeg har fået den gave at mit liv nu er fyldt med taknemmelighed. Samtidig med at jeg er, som jeg er oplever jeg mere og mere at genkende mig selv fra da jeg var 2 år gammel og gik ud af landevejen. Jeg smed mine sko og gik bare og SÅ. Drak verden ind gennem øjne og fødder. Ingen historier på trods af at jeg startede mit liv på et spædbørnehjem. Jeg bare gik der og nød!! Jeg mærkede verden!

Nu er mit motto : "INTET mindre end det". Det skal mit liv være. Det ER mit liv! Og hver gang jeg tror noget andet, bruger jeg The Work udersøgelsen med de 4 dejlige spørgsmål. Det første og største spørgsmål er "er det sandt?"

Velkommen til rejsen fra 

Nayano

__________________________

The Work of Byron Katie med Nayano Skaaning
Web: http://thework.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
sæt dig selv fri med The Work of Byron Katie