Hemmelighed: Du behøver ikke være perfekt for at få succes

Mange gætter på at jeg er perfektionist. Det sker når de ser min påklædning og når de ser hvordan jeg bor. Nogle mennesker tror, at det er en af årsagerne til min succes.... "du har altid styr på alt", siger de. Men de tager fejl!

Jeg elsker det uperfekte og det skæve - jeg er stolt af at være ustruktureret og lave fejl - masser af fejl. Det der optager mig er ikke at gøre tingene perfekt eller fremstå fejlfri. Det jeg er optaget af, er at prøve mig frem - også på områder, hvor jeg egentlig ikke har noget at gøre - jeg er drevet af lysten til at lære - lysten til at undersøge og afprøve nyt.

Da jeg i min fortid var fanget i perfekthedsfængslet, havde jeg ikke mod til at tage chancer - jeg var bange for at fejle og fremstå dum. Jeg var bundet fast til "fængslet" af frygten for; hvad andre mon ville tænke, hvis jeg fejlede. Derfor forblev jeg passiv og levede et passionsløst liv.

I dag går jeg efter det jeg vil ha - alt det jeg ønsker mig, virker for mig, realistisk at opnå - ingen drømme virker for store - jeg tør drømme. Jeg er trådt ud af perfekthedsfængslet, jeg har lagt frygten på køl i fryseren og er trådt ud i friheden. Der er en helt utrolig livsglæde forbundet med at handle på sine drømme og tage vanvittige chancer. Det får mig til at føle mig levende og i kontakt med mig selv.

Jeg havner af og til i situationer hvor jeg siger, ups, shit, eller aargghh... men det er her jeg lære - det er her jeg får brugbar erfaring - det er her jeg bliver klog og udvikler mine ressoucer. Det er her jeg mærker livets puls. Det er også her jeg lære, at jeg kan mere, end jeg troede jeg kunne - og det er en dejlig følelse.

Jeg tror på, at først når du TØR fejle, og når du TØR gå dine egne veje - uden at bekymrer dig om, om du fremstår sær eller forkert i andres øjne - da kommer muligheden for succes lettere til dig.

Forvent ikke, at du selv eller andre skal være perfekte. Der er ingen mennesker i denne verden, der er perfekte. Du behøver altså ikke altid at skulle imponere andre mennesker, og du behøver ikke at gøre alting perfekt.

Alle, også DU, er fødte genier, og fortjener et dejligt liv. Det er din dåbsgave at nyde glæde, lykkelige forhold, stærkt helbred, spændende, indholdsrigt arbejde, udfordringer og økonomisk succes.

Du er unik, og der har aldrig før været nogen som dig på denne planet. Du bærer på fantastiske talenter, der bare venter på at blive taget i brug, og som, hvis de kanaliseres og anvendes rigtigt, kan give dig alt det, du ønsker i livet.

Mange mennesker tror, at de ikke er kloge nok, kreative nok, eller ikke har talent nok til at opnå de ting, de drømmer om. Men faktisk er der meget få grænser for, hvad du kan opnå, kun dem, der findes i dit eget hoved.

Det eneste der begrænser dig - er dig!

Læs også om hvordan du kan blive Mindful Living Formidler - et kursusforløb for dig der ønsker at skabe seriøs forandring i dit liv. Mindful Living giver dig en vifte af unikke reskaber du kan bruge i dit eget liv - eller i dit job som psykolog, terapeut, coach eller lign.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Hemmelighed: Du behøver ikke være perfekt for at få succes