Her er din kvindelighed!

Modtagelighed blidhed seksualitet guddommelighed skønhed harmoni magi heksekunst frugtbarhed passivitet...

Du kan sikkert finde tonsvis af ord i forsøget på at indkredse kvindelighedens væsen, men de bliver aldrig andet end netop det: ord. Og guderne ved, at vi er så meget mere end dét, right?

Kvindeligheden er ikke en realitet før den MÆRKES - helt ind i knoglerne! Fra dybderne af dit  underlivs magtfulde mørke og hele vejen ud til spidsen af dine dansende fingerspidser. Har du prøvet det? Selvfølgelig har du det! Er det ikke det fedeste i verden?

Er der noget mere lokkende i universet end at slukke for hovedet, blive lidt fuld af rødvin og glæde, mærke dine hofter bevæge sig af sig selv og lade din krops naturlige rytme overtage styringen af dit væsen? Findes der for dig en mere levende følelse i hele verden end duften af svedig hud tæt på dine næsebor og en stærk arm om din talje? Hvornår er du lykkelig, hvis ikke du er det, når du mærker dine knæ er smeltet og dit stærke hjerte sukker længselsfuldt efter at blive til smør og give sig hen... Kvinde, dét er dit væsen!

Er du én af dem, der godt kunne bruge lidt mere umf, åh og yeah i dit liv? Er du også en vild bombe af utæmmelighed, der venter på at få hjernen kortsluttet - bare et kort øjeblik? Du har din redning inden for rækkevidde, kvinde. I kvindernes klub slukker vi hoveder på stribe - det sker d. 12. november i en skov på Sjælland. Kom med hvis du tør - dit liv vil aldrig blive det samme igen.

http://kvindernesklub.wordpress.com/ 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Her er din kvindelighed!