Mit ophold på Hippocrates Health Institute

I 2009 var jeg så heldig at tilbringe 3 fantastiske uger af mit liv på det verdenskendte Hippocrates Health Institute i Florida, USA. Hippocrates Health Inst. klassificeres som et "World Class Medical Spa" og blev grundlagt i 1968 af to af Raw Food bevægelsens pionerer Viktoras Kulvinskas og Ann Wigmore, - sidstnævnte helbredte bl.a. sig selv for cancer ved hjælp af hvedegræsjuice og Raw Food. I dag drives stedet af Dr. Brian Clement samt hans kone Dr. Anna Maria Clement, som i øvrigt gav et 3 dages seminar i Danmark i sommeren 2009, og de vender tilbage i juni 2010 http://shop.rawfood.dk/product.asp?product=11.

Instituttet er beliggende på et kæmpemæssigt område midt i Floridas eksotiske og tropiske natur, og det 3 ugers såkaldte "Life Change Program" jeg deltog i på stedet, indeholder alt fra en overdådig og farvestrålende Raw Food buffet to gange dagligt til ubegrænset tilgang til hvedegræs juice, friske grønne juicer tilberedt på bl.a. solsikkespirer - en af de mest næringsrige og potente fødekategorier, der findes, frisk juice fra ny-nedhentede kokosnødder, et væld af forskellige massager og behandlinger, elektromagnet terapi, foredrag og seminarer, blod-celle analyser og tests ved henholdsvis ankomst og afrejse, Raw Food tilberedningskurser, hvedegræs og spirringskurser, meditation, yoga, pilates, pool-træning, tai chi, chi gong, vægttræning, trampolin-fitness, tarmskyldning, enemas, kosttilskud, ugentlige faste-dage, terapi, "healing-circle" grupper, infra-røde saunaer, mineral,- saltvands,- koldtvands,- og varmtvands pools.

Programmets deltagere kommer fra hele verden. Mange har alvorlige sygdomsdiagnoser med sig i bagagen, mens andre blot kommer for at rekreere og/eller nyde livet. For nogle deltagere er Raw food kosten og livsstilen helt og aldeles ny og ukendt, mens den for andre mere er et "boost" til deres vante, hjemlige liv med levende kost. Men uanset motivet bag opholdet, så tager alle derfra med en overvældende masse nye redskaber, indsigter, venskaber, erfaringer og oplevelser, og min personlige erfaring er, at selvom man kommer blot for at rekreere og slappe af og kender en masse til Raw Food livsstilen i forvejen, så er dette program virkelig "life changing" på flere måder, end jeg havde drømt om forinden.

Læs mere på min blog: www.vibekeamdisen.dk/vibekeamdisen

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Mit ophold på Hippocrates Health Institute