Hvad siger dine seksuelle fantasier om dig?

Som du nok har lagt mærke til kan der være stor forskel på hvad der tænder folk seksuelt. Og hvorfor egentlig det? Hvordan kan det være at det som tænder dig er den helt store S/M session med dobbeltdildo, pisk og varm voks på brystvorterne – mens det som tænder din veninde er at få fodmassage i et badekar fyldt med rosenblade i stearinlysets romantiske skær? Her er en sjov øvelse der kan give dig mere indsigt i hvad dine seksueller fantasier siger om dig. (Og nej, du behøver ikke have hånden nede i bukserne for at gøre øvelsen. Det eneste du behøver er fri fantasi, papir og pen, og et åbent sind.) Go’ fornøjelse!

Forestil dig din vildeste seksuelle fantasi. (Okay, måske ikke lige nu, hvis du lige nu er på kontorjob og forsøger at få tiden til at gå mens en flok konsulenter vimser rundt i det åbne kontorlandskab og forsøger at lege kløgtige. Men senere, i aften, når du er dejligt alene eller sammen med nogen som ikke undrer sig over hvorfor du pludselig sidder og savler foran computeren. Og nej, det er ikke fordi jeg ser porno, skat. Kun næsten. Altså inde i mit hoved ik’!)
   Så altså. Tænk på det der virkelig får safterne til at flyde dernede eller Kong Hans til at stå rank i geled. Dig alene med fjorten beskidte truckere eller at du selv er en beskidt trucker på besøg hos en frækkere end fræk MILF ... ja, du ved hvad jeg mener.
   Brug lige et par minutter til du kommer til det absolut hotteste øjeblik. Lige før klimaks, lige midt i klimaks, eller hvad der nu funker for dig.
   Er du der?
   Kan du se det for dig?
   Good girl.
   Eller bad boy!
   Okay, læg nu mærke til hvordan dette føles inde i dig. Hvilke følelser eller bevidsthedstilstande vækker denne fantasi i dig? Mærk efter.
   Og skriv det ned. Et par stikord. Her er nogle af mine:

Tidløs bevidsthed. Ingen fortid, ingen fremtid. Kun nu.
Ingen tanker.
Alt er fuldstændig ligegyldigt.
Varm gylden fornemmelse i hjertet og i kroppen.
Ingen kontrol, total overgivelse.
Siger hvad jeg vil have, direkte, ligeud.
Leg.

Disse stikord, de følelser og bevidsthedstilstande som din hedeste fantasi vækker i dig, er ikke tilfældige. De siger noget vigtigt om dig. Om hvad du længes efter. For det er jo netop det en fantasi er, ikke sandt! Noget man drømmer om og længes efter at opleve.
   Hvis du kan se at du ikke oplever disse lyksalige følelser og bevidsthedstilstande så ofte som du gerne vil (eller måske næsten aldrig) – er et relevant spørgsmål – hvorfor? Hvad forhindrer dig i at opleve disse følelser eller bevidsthedstilstande? Hvordan kan det være at du ikke har det sådan det meste af tiden?
   Og svaret er at det er dine tanker der forhindrer dig i at opleve disse følelser og bevidsthedstilstande.
   Tilstande og følelser som lyksalighed, leg og tidløshed er faktisk din og min naturlige tilstand. Det er sådan vi er født (bare se på små babyer der ligger der og pludrer i sagelig tankeløshed). Men fordi vi er tænkende væsener, fordi vi med årene knytter os mere og mere til vores (stressfulde og begrænsende) tanker, blokerer dette for oplevelsen af vores naturlige tilstand. Og så vi oplever kun korte glimt af den, for eksempel når vi har sex (hvilket er grunden til at de fleste af os er mere eller mindre besatte af sex. Fordi vi ganske naturligt længes efter at opleve den lyksalighedstilstand som vi har mistet oplevelsen af i vores liv).

Hvordan kan vi komme tilbage til lyksaligheden?
Så hvad kan vi gøre ved det? Hvordan kan vi komme tilbage til oplevelsen af vores naturlige tilstand af lyksalighed? Forsøge at udleve vores vildeste seksuelle fantasier nat efter nat? Du kan selvfølgelig prøve, men det er hverken særlig praktisk eller nemt at holde konstant kørende, selv for de mest serie-monogame og seksuelt frigjorte af os.
   Nej, en langt mere effektiv måde er at arbejde med de tanker som forhindrer os i at opleve vores naturlige lyksalighed nu.
   Og hvordan gør man så det?
   Kig på din liste over de bevidsthedstilstande eller følelser som Din Store Sex Fantasi (undskyld udtrykket) udløser i dig.
   Tag en af de bevidsthedstilstande eller følelser som du kan se at du sjældent oplever i dit liv eller gerne vil opleve mere af i dit liv – for eksempel ingen kontrol, total overgivelse – og spørg dig selv hvad det er, hvilke tanker, der forhindrer dig i at opleve denne tilstand her og nu. Skriv ned hvad der kommer op. For eksempel:

Livet er farligt.
Jeg har brug for kontrol.
Hvis jeg ikke har kontrol, vil det gå mig dårligt.

Okay, når du så har skrevet nogle af de tanker der blokerer dig, er det næste skridt at undersøge dem. Et rigtigt godt værktøj til at undersøge dem er de fire spørgsmål i The Work of Byron Katie. Spørgsmålene er:
1) Er det sandt?
2) Kan du virkelig vide at det er sandt?
3) Hvordan reagerer du når du tror på tanken?
4) Hvem ville du være uden tanken?

Lad os starte med at undersøge tanken ”Jeg har brug for kontrol.”

Spørgsmål 1: Er det sandt at du har brug for kontrol?
Til det vil du måske svare ja. Det synes du at du har brug for. Hvis dit svar er ja, så gå videre til spørgsmål 2. Hvis dit svar er nej, så gå videre til spørgsmål 3.

Spørgsmål 2: Kan du virkelig vide at det er sandt at du har brug for kontrol?
Hmm. Er du nu også helt sikker på det? Hvad er virkeligheden? Har du kontrol? Over hvad? Vejret? Nej vel. Din fordøjelse? Heller ikke. Håret der gror? Niksen. Foråret? Nope. Din mor? (I hvert fald ikke!) Boligmarkedet? Niksen biksen. Hvis du ser nærmere på det vil du sikkert se at der faktisk er meget lidt, hvis overhovedet noget, i dit liv, som du har kontrol over. Det er virkeligheden. Virkeligheden er at du har kontrol over meget lidt.
   Og lever du? Lige nu? Ja, det gør du. Trækker du vejret? Ja.
   Så er det sandt at du har brug for kontrol?
   Nej!

Spørgsmål 3: Hvordan reagerer du når du tror på tanken at du har brug for kontrol?
Til det vil du måske svare noget i stil med ... Jeg prøver at have kontrol, at kontrollere mit liv, hvad der sker, andre mennesker, begivenheder. Og eftersom det ikke kan lade sig gøre, er dette meget stressende og ængsteligt. Jeg spænder, bliver anspændt i kroppen. Det presser glæden ud af mig. Livet bliver ængsteligt og ikke sjovt.

Spørgsmål 4: Hvem ville du være uden tanken at du har brug for kontrol?
Til dette vil du måske svare at du bare ville slappe fuldstændig af, give slip, holde op med at prøve at kontrollere tingene. Spændingerne ville bare ryge ud af dig som gassen ud af en ballon. Ah ah ah ... Hov, jo, ja, det ville faktisk føles som en orgasme føles. Ingen kontrol, total overgivelse, give slip!

Ja, der har du det. Du kan godt se det ikke. Uden troen på vores fejlagtige tanker og overbevisninger ville vi opleve mere af vores naturlige tilstand af lyksalighed, den tilstand som vi søger i vores seksuelle fantasier!
   Når du har undersøgt en begrænsende tanke på denne måde, så gør det samme med den næste. Og den næste. Og gør dette for hver tanke som forhindrer dig i at opleve de bevidsthedstilstande eller følelser du længes efter at opleve mere af.
   Dette er sikkert ikke noget du kan nå på blot en aften (eller en kedelig dag på kontoret)! Men hej, det er værd at bruge noget tid på. For dine frækkeste fantasier siger noget meget vigtigt om dig. De fortæller dig hvad du længes efter. Og de giver vigtige spor til de begrænsende tanker og overbevisninger som forhindrer dig i at opleve det du længes efter.
   Og ikke mindst så kan denne undersøgelse – hvis du tager dig tid til den - føre til dyb lyksalighed uden rent faktisk at skulle gå igennem alt bøvlet med at blive taget i alle huller af fjorten beskidte truckere!

Hilsen
Tim Ray 

__________________________

Relaterede artikler efter område




Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Seksuelle fantasier hvad siger de om dig? Læs Tim Ray på Levlykkeligt