Tanker fra min hverdag- Vær dit eget lys- hvad betyder det ?

 

Jeg mødte Svend Trier til en spirituel messe. På bordet foran Svend lå hans seneste bog:Vær dit eget lys
108 meditationer over livets dybere formål.
Det satte mange tanker i gang i mig.


Bliv dit eget lys - vær dit eget lys. Hvad betyder det egentligt sådan skåret ind til benet?

I spirituelle kredse er det en sætning vi ofte hører.

Men forstår vi de ord? Hvad betyder de for os?

Kan det forklares så det bliver let forståeligt? Hvad er det for et lys vi skal være?
Vores eget siger man, men hvordan finder vi ind til vores eget indre lys?

Hvordan ser det lys ud?

Hvis der er tale om at vi er vores auralys er det ikke så svært, for vi er jo altid vores eget aura lys, vi kan aldrig være andet end vores eget auralys. Det er ikke den store mystik.

Hvis det er det, der menes er det opløftende, for vores auralys påvirker vi hele tiden, dag og nat, via vores drømme og tanker.

Men er det så enkelt?

Er spændt på havd DU mener.

Kærligst Merete

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Vær dit eget lys, er Buddhas berømte sidste ord, og henviser ikke til noget mystisk som sådan. Ved hans døds leje ventet ventet hans discipler på at han skulle udnævne en efterfølger, men i stedet kommer han så med denne udtalelsen. Hvad betyder det så? Typisk tolkes det til: "Vær din egen kilde til oplysning." Find sandheden i dig selv. Ikke udenfor, eller af andre. Kun du kan gøre hvad der skal til for at blive oplyst. Det er nok også derfor Svend Trier valgte nettop denne titelen til sin bog om meditation. At meditere er at finde dette lys. Men om du vil kan det jo handle om auraer...

Mit første møde med en Shaman, var med John Russel Møller. Han rejste for mig, og beskeden han gav mig bagefter var: Højst halvdelen af det jeg ved, må komme fra noget andre har sagt eller skrevet.

Det er i mine øjne det samme som Buddha sagde, bare formuleret på en anden måde. Det væsentligste skal komme fra dig selv, og dit oplyste jeg. Vær dit eget lys.

Du har helt rett Shaman. Det er rett skræmmende at indse hvor mange holdninger og ideer der blot er andres tanker. Hvad ved man egentlig? Personlig ved jeg ikke rett meget når det kommer til stykket...
Jo mere jeg ved, jo mere ved jeg at jeg ikke ved ;) Så hvis du er bevidst om en masse, du ikke ved, så ved du dog en masse, for ellers kunne du ikke vide at du ikke vidste det ;) Et helt andet spørgsmål er så, om det jeg ved er brugbart, for mig selv eller andre? Og når der inde i midten af den mørke side af lykken, kan erklæres at det er skræmmende at indse, for det er det, så er der måske ikke helt så mørkt, som måske først antaget ;) For kan kimen til lykke ikke ligge gemt i indsigt?
Jeg ved heller ikke ret meget , men jeg har erfaret en hel del. Noget gavnligt andet ikke og dog alligevel det hele er for min udvikling helt sikkert gavnligt. Men når jeg er i mit eget lys da ved jeg mere. Hvad er det så jeg ved,ja da ved jeg det jeg skal bruge lige her og nu. Når jeg mediterer da ved jeg helt præsis jeg er i mit eget lys hvad ved jeg så, at jeg bliver skolet til at blive et bedre menneske
Tanker fra min hverdag- Vær dit eget lys- hvad betyder det ?