Tør du tage springet som selvstændig?

For 10 år siden sad jeg på Nørregade sushi sammen med min mor og spiste en middag. Min mor var rejst fra Sydfrankrig for at tilbringe et par dage sammen med mig inden jeg fløj til Los Angeles på et længere ophold. Hun kiggede på sushikokken og spurgte, er du nu sikker på at det er det du vil. Ja, svarede jeg og nikkede.

Måneder forinden lå jeg med en knæoperation i begge knæ som havde sat en stopper for kampsporten Kendo på eliteplan. Jeg havde også sagt mit job op for at rejse til Los Angeles og blive uddannet til japansk sushikok. Hvad der ventede mig viste jeg ikke og heller ikke om mine ny-opererede knæ kunne holde til det hele.

Jeg tænkte sol, strand og nye oplevelser må være den helt rigtige medicin for mig. Los Angeles var den helt rigtige medicin for mig og lige hvad jeg havde brug for. Selvfølgelig drillede mit ene knæ også, men det var ikke værre end, at det kunne klares med en mail fra min ortopædkirurg i Danmark. 

Bambusmåtten og de japanske sushiknive fik jeg udleveret den første uge i maj 2006, som har været mine trofaste følgesvende de seneste 10 år. Udover at sushimåtten er mit vigtigste arbejdsredskab, så bringer den også mange minder såsom filmselskabet Paramount studios i Hollywood, Hollywood stjerner, restaurant Geranium, virksomheder i Danmark og de mange kursister, der for første gang ser en japansk sushimåtte.

Tænk at en beslutning gik hen og fik så stor en betydning i mit liv. Jeg ser frem til mange gode år i selskab med bambusmåtten. 

Mange hilsener

Zoë Escher

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Tør du tage springet som selvstændig? Læs mere