Tør du udleve din livsdrøm?

Da min far blev pensioneret i en alder af 62 år (for ca. 10 år siden), besluttede han sig for at udleve sin drengedrøm. Det var at sejle jorden rundt en sejlbåd.

Min mor havde ikke så meget at skulle have sagt, og min mormor mente, at min mor ikke var rigtig klog for, at lade min far tage af sted på sådan en tur.

Jeg var ikke bekymret, min far har i 30 år kortlagt det meste af Grønland ved, at rejse til Grønland i 2 måneder hver sommer. 
I de måneder var han og en kollega udstationeret i ødemarken, sov i et telt levede af friskfanget fisk, dåsemad og havde en speedbåd til rådighed.
Igennem årerne har de mødt moskusokser, ulve, isbjørne og mange andre spændende dyr. Så jeg tænkte, at han overlever nok en tur rundt om jorden.

Inden jeg så mig om steg min far ombord på en større sejlbåd i Miami. I de 2 år så jeg ham kun enkelt gang. Min mor var lidt mere snedig, hun stod på i Australien, Galapagosøerne, Caribien og middelhavet.

Til gengæld begyndt min far at blogge, så jeg så billeder hvor han sad i lejr med en blomsterkrans om halsen.

Turen foregik ikke helt uproblematisk, kaptajnen var ret dårlig til at læse søkort, og flere gange ved de ved at støde mod klipper, hvis det ikke var for min far og en anden besætning.
Min far havde også fornøjelsen af at svømme i et haveområde, som er et af fortrukne områder for den store hvide haj. Det fandt han ud af bagefter.

Udover at turen byd på mange spændende og ufordrende oplevelser, var der dog nogle indtryk som han ikke glemmer.

Aldrig har han mødte så mange lykkelige fattige mennesker på sin tur. Familier som dybest set intet havde noget, men bød ham velkommen med åbne arme og delte ud af, hvad de nu havde.

Aldrig, har han mødt så mange ulykkelige rige personer. Personer som har alt hvad der kan købes for penge, men var ulykkelig indeni.

Venlig hilsen
Zoë Escher, sushikok & sakesommelier

 

__________________________

Venlig hilsen
Zoë Escher, Sushikok

Læs mere her:

sakana.dk- Club Gourmet
zoeescher.com

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Tør du udleve din livsdrøm?