Lever du et liv i balance?

Her tænker jeg ikke på, hvor mange timer du tilbringer på arbejdspladsen, eller hvor mange timer du tilbringer sammen med din familie i løbet af en uge.

Jeg tænker på din indre balance, hvor kroppen og hovedet samarbejder i en skøn forening i forhold til din personlighed og, hvor du er lige nu i dit liv.

Jeg lever i et liv i balance.
Jeg har et arbejder som jeg er rigtig glad for, og jeg har valgt at have skønne og givende relationer, der inspirerer.

Jeg lander mere og mere i mig selv som tiden går, og der giver en anden form for ro og afslappet tilgang til livet. Jeg har aldrig haft så meget overskud og energi som nu, på trods af at jeg ikke længere er 20 år.

Selvom jeg i en længere periode har arbejdet 6-7 dage om ugen. Jeg har ikke været stresset, men har bare haft travlt.
Jeg tror det er første gang i mit liv, at jeg i perioder arbejder så meget som jeg gør. Når det strammer meget til, kommer jeg selvfølgelig til, at afkald på nogle ting. Det er helt ok, fordi det fungerer rigtig fint med det liv jeg lever lige nu.

Tingene ville se helt anderledes ud, hvis jeg havde 2 små børn samtidigt med, at jeg arbejdede 6-7 dage om ugen. I sådan en situation ville jeg træffe nogle andre valg.

Hvad der er rigtig og forkert skal jeg ikke bedømme.
Jeg må konstatere, at når jeg følger mit hjerte og lever et liv som ikke er styret af samfundets normer og, hvad der er rigtigt og forkert. Men ud fra, hvordan min livssituation er her og nu. Så er stress, utilfredshed, humørsvingninger osv. ikke eksisterende i mit liv.

Venlig hilsen
Zoë Escher, Sushikok & Sakesommelier

__________________________

Venlig hilsen
Zoë Escher, Sushikok

Læs mere her:

sakana.dk- Club Gourmet
zoeescher.com

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Lever du et liv i balance?