Hvornår har du sidst fulgt dit hjerte?

Jeg har i mange år ikke fulgt mit hjerte, fordi jeg er vokset op med, at det hoved som træffer de ”rigtige” beslutninger. Som jeg voksede op og årene gik, så mit liv på papiret fint og godt ud. Dybest set var jeg også tilfreds, men der manglede noget.

I 20’erne startede jeg på kampsporten Kendo, som var mit frirum, når jeg trænede tænkte jeg ikke på mit job, fritid og relationer, jeg havde kun fokus på træningen. Når jeg dyrkede kampsporten fik jeg direkte kontakt med mit hjerte og mit autentiske jeg.

Som tiden gik, kunne jeg mærke at når jeg ikke trænede kendo var jeg ikke 100 % mig selv.
Efterhånden begyndte jeg at lægge mere mærke til hvad min intuition og hjerte havde at fortælle. 
Til at starte med var det uvant, og nogle gange også ubehageligt, for det betød at jeg måtte træffe nogle andre valg, og gå nogle andre veje.

De sidste mange år, har jeg kun truffet beslutninger med hjertet, og det er kun gået godt. Træffer jeg beslutninger med hovedet, har jeg altid fortrudt beslutningen, fordi jeg er havnet et sted som jeg ikke brød mig om at være. For i virkeligheden ved kroppen bedst hvad du har brug for.

Min opfordring til dig er, prøv at lægge mærke til hvad dit hjerte fortæller dig. Du vil blive overrasket over de mange nye muligheder som der åbner sig.

Hjertelige hilsner

Zoë Escher, Sushikok, Bliv bedre til at skabe resultater, Top Copenhagen Tourist Attractions
  

__________________________

Venlig hilsen
Zoë Escher, Sushikok

Læs mere her:

sakana.dk- Club Gourmet
zoeescher.com

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Følg dit hjerte, lyt til din intuition. Sushikok Zoë Escher på Levlykkeligt.dk