Hvorfor drikkes der så meget Grøn the i Japan

Japanerne har lidt anden tilgang til det de drikker og spiser hvor intet bliver overladt til tilfældighederne.

Det, som japanerne drikker mest af er grøn the og, de drikker grøn the som vi drikker vand. Det der kendetegner japansk grøn the er, at den har mange nuancer med en bitter bismag.

I Japan findes der mange forskellige typer af grøn the af forskellige kvalitet. Der er ikke en måde at drikke grøn the på i Japan og, det hænger sammen med vejret er endnu mere varieret end i Danmark.

Der findes the sorter der egner sig bedst til, at blive drukket som kold the en varm sommerdag og, andre der drikkes varmt til en kold vinter.

Der er også stor forskel på om teen skal drikkes om morgenen eller ved en komsammen med gæster.

Men sådan helt overordnet, så drikker japanerne rigtig meget af den sunde japanske grøn the hver eneste dag og, derved får de mange antioxidanter. Jo mere grøn the du drikker jo bedre.

Mange hilsner
Zoë Escher, Sushikok & Sake sommelier

__________________________

Venlig hilsen
Zoë Escher, Sushikok

Læs mere her:

sakana.dk- Club Gourmet
zoeescher.com

Relaterede artikler efter område




Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Grøn the drikkes meget i Japan. Læs hvorfor