Derfor er interessen for vegetarmad stigende

Indenfor det seneste år er interessen for vegetarretter steget kraftigt. 

Flere og flere er blevet opmærksomme på, hvilken indflydelse kvægproduktionen har på miljøet. I en verden, som bliver mindre og vi kommer tættere på hinanden pga. google, Facebook og flere sociale medier. Så er der flere muligheder i dag, hvis du har lyst til prøve spise mad fra andre lande og gastronomiske stilarter.

Der også kommet en øget  bevidsthed omkring, at vi behøver ikke at spise kød hverdag for at have et stærkt, sundt helbred og kød at store mængder ikke er det bedste.

I kølvandet af interessen for vegetarmad, dukker der flere og flere alternativer op. Som sushikok & Sake sommelier oplever jeg at interessen for japansk vegetarmad er stødt stigende. Jeg tror også, at det skyldes at japanerne er den befolkning i verden der lever længst.

For mit eget velkommende, så spiser jeg mindre kød end jeg gjorde for bare et år siden. Jeg spiser mere fisk, skaldyr også synes jeg også det japanske køkken, har mange sunde og nærende vegetarretter der er gode alternativer til kød proteiner.

I sidste ende er det ene ikke mere rigtig end det andet. Det vigtigst er, at man lever et liv som man er glad for.

Med venlig hilsen
Zoë Escher, Sushikok & Sake sommelier

__________________________

Venlig hilsen
Zoë Escher, Sushikok

Læs mere her:

sakana.dk- Club Gourmet
zoeescher.com

Relaterede artikler efter område




Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
vegetarmad er kommet for at blive. Læs hvorfor