Derfor er et måltid ikke bare et måltid, men en måde at være sammen på!

Vi lever i en tid som er meget urolig, der sker hele tiden noget. Uden i verden, på arbejdsmarkedet og i hverdagen. Der er rigtig mange som føler sig enten presset eller decideret stresset.

Den japanske befolkning har mindst lige så travlt, hvis ikke mere. Dog, har de i deres travle liv flere åndehuller.

I Japan bliver et måltid betragtet som et frirum, det er her man mødes over adskillige retter i nogle timer. Et sted hvor man slapper af, sludder, hygger, deler viden, styrker relationer og nyder hinandens selskab.

Selvfølgelig har japanerne også måltider der er tilpasset deres travle hverdag, men det er en helt anden snak.

Jeg møder ofte virksomheder eller private selskaber som udfordrer og styrker sammenholdet mellem en gruppe af personer i uformelle rammer, hvor der også er plads til et godt grin, hygge, god mad og vin.

Det glæder mig at se hvor lidt der i virkeligheden skal til for, at lette stressniveauet.

Venlig hilsen
Zoë Escher, Sushikok & Sake sommelier

 

__________________________

Venlig hilsen
Zoë Escher, Sushikok

Læs mere her:

sakana.dk- Club Gourmet
zoeescher.com

Relaterede artikler efter område




Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Måltider bør være en måde at være sammen på! Lær af Japanerne