Hjælp dig selv og nyd livet

Efterhånden anser jeg mig selv for at være lidt af en amatør ”ekspert”, når det handler om hjælp til selvhjælp, netop fordi jeg i skrivende stund, har levet 53 år med mit ’specielle’ hjerte. Jeg har fuld tillid til mig selv, og stoler på, at mine tanker er realistiske nok til at føre ud i livet. Desuden betragter jeg mine tanker og følelser som en katedral af indsigt, viden og visdom. Her går jeg ind i mit hellige tempel (symbolsk set) og henter energi og inspiration for at genoplade mig selv, men også for at søge trøst, når mine tanker går i sort.

Jeg mediterer for at skabe ro og fred i mine, tanker og hjerte. Jeg opstiller hele tiden nye mål for at holde mig i mental form, samt at få et godt grin hver eneste dag – det er min form for sjæle medicin, som giver energi i højeste potens.

Nu kan det lyde som om jeg er født med et krydsermissil i bagdelen. Men bare rolig, jeg har også mine stille og indadvendte perioder, hvor jeg bare sidder og dovner. Der kan godt gå 2 – 3 måneder, hvor jeg genoplader og nyder livet, med gode bøger, rejser, familie og venner. Der skal være plads til at nyde hverdagen, finde tid og ro ellers giver livet jo ikke mening.

Hjertelig hilsen

Susanne Taylor

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Hjælp dig selv og nyd livet