Jeg holder fast!!

I går aftes havde jeg en meget lang og fantastisk samtale med min kæreste. Vi snakkede om MIN DRØM – MIT MÅL. Han er så skøn, for han vil vide hvad der foregår inde i mig – hvad er det for nogle tanker jeg har omkring det jeg gør og det jeg brænder for.

Så han spurgte ind igen og igen (hey det plejer jo at være min tjans ;-).

Min historie er at jeg for 6 år siden gik ned med stress, og fik muligheden for at vælge hvad jeg egentligt ville bruge resten af mit liv på.

Jeg ønskede at ”hjælpe folk der hænger i tagrenden i det yderste af neglene” ligesom jeg gjorde før stressen lagde mig ned,

Og det er det jeg lever for. Jeg har siden den dag det gik op for mig, at det var det jeg ville, gået efter den drøm. Fordi den føles så rigtig.

Fordi jeg kan mærke hvilken forskel jeg gør for andre.

Fordi at det virker – det jeg gør.

Men at jeg så på grund af mine valg, så i dag sidder som eneforsørger og har to børn hver anden uge, så er jeg jo også forsørger.

Det koster overskud og energi at være selvstændig stress-ekspert og gå efter at gøre en stor forskel for andre mennesker.

Det koster overskud og energi at være mor på deltid.

Det koster penge at leve, og som selvstændig og eneforsørger, kan det give nogle søvnløse nætter hvis de ender ikke mødes.

Og det gør de ikke altid.

Børnene er for os alle det vigtigste i verden. Og det er mine også. Men hvis jeg opgiver min drøm og bliver ansat i et eller andet lønjob, så viser jeg ikke mine børn vejen. Så siger jeg noget og gør noget andet.

For jeg prædiker jo for dem at de skal gå efter deres drøm. Jeg vil allerhelst have at de mærker efter hvad det rigtige er for dem, og går efter det.

Det nemmeste for mig ville være at gå efter lønjobbet og trygheden. Lønnen går ind hver måned. Vi tager af sted hver morgen og kommer hjem hver aften og det er trygt.

Men for pokker – det er ikke det jeg er sat i verden for.

Jeg har fået nogle evner som jeg skal bruge rigtigt.

Og præcis derfor må jeg så have de søvnløse nætter, have det manglende overskud en gang imellem, og ikke altid være super nem at være i stue med.

Jeg kan ikke opgive. Jeg vil ikke opgive!

For der er noget som er vigtigere end mig – og det er min mission.

Min mission er at hjælpe så mange mennesker i balance som overhovedet muligt.

Min mission er at hjælpe mennesker i ubalance til virkelig at finde ud af hvad de finder vigtigst i deres liv.

Min mission er at skabe en bedre verden hvor livet ikke handler om flest penge, titler, eller hvem der er klogest. Men om kærlighed, næstekærlighed og samhørighed.

Hver gang jeg hjælper en stresset, og vedkommende ser lyset, og ser vejen, så er jeg ved at tude sammen med klienten. Det rører mig så dybt, at jeg igen er nået i mål med at fjerne alt spind, så klienten ser sit liv, som det skal være, og hvilken vej det skal gå. For det er så tydeligt – når man er lige der!

Derfor kan jeg ikke opgive min drøm!

Hvad er din drøm?

__________________________

De bedste hilsner
Lotte Klink, Stress Ekspert  + 45 41 14 64 14
Se mere på www.lotteklink.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Stress gik jeg ned med for 6 år siden. Opgiv ikke din drøm! Stress coach Lotte Klink skriver om stress på levlykkeligt.dk.