Gratis telefonrådgivning om stress

 Som noget nyt er Danmarks førende stresscoaches gået sammen om at yde gratis telefonrådgivning om stress. Hvis du skal ud af farezonen for at blive langtidssygemeldt med stress, skal du opdage stress i tide. Jo tidligere du opdager stress og får gjort noget ved den, jo hurtigere får du det bedre, og jo mindre risiko er der for varige skadevirkninger af stressen.

En af hovedårsagerne til at mennesker ikke opdager stress i tide er, at de bortforklarer deres symptomer med: det er nok ikke så slemt eller det har jeg ikke tid til lige nu, eller jeg er jo nødt til at gå på arbejde, ellers går det bare ud over mine kolleger. Hvis du genkender disse sætninger, er du i farezonen for at gå ned stress. 

En anden hovedårsag til at mennesker bliver langtidssygemeldte med stress er, at de ikke får den rigtige hjælp fra starten af. En certificeret stresscoach er uddannet og specialiseret indenfor stress. Stresscoachen kan vurdere graden af din stress, og kan sammensætte et program til dig, der er tilpasset lige præcis dine symptomer. Det er vigtigt at motion, mental afslapning, kost og hvile bliver præcist tilpasset dine symptomer, så du ikke bliver yderligere overbelastet. Samtidig med at du skal have helt konkrete redskaber til, hvad du selv kan gøre derhejmme, for at komme af med din stress og ændre de mønstre, der har fået dig ud i stress. Når du får den rigtige hjælp fra starten, vil du kunne komme af med alvorlig stress på min. 4 uger og max. 8 uger. Jo længere der går, før du får den rigtige hjælp, jo større er risikoen for, at du får varige skader af stressen.

På stresstelefonen kommer du i kontakt med en certificeret stresscoach, der har erfaring i at hjælpe mennesker af med stress.  Du får afklaret om dine symptomer er alvorlige og får konkrete råd til, hvordan du kommer af med dine symptomer.

Eksempler på spørgsmål i stresstelefonen: Der er en person, der mobber mig på mit arbejde, og jeg græder hver dag, når jeg kommer hjem og har efterhånden slet ikke lyst til at gå på arbejde mere, da jeg hele tiden er bange for at møde personen.

Eller: Jeg sover ikke om natten, jeg har fået konstateret for højt blodtryk og har meget svært ved at koncentrere mig. For 2 år siden arbejdede jeg for en chef, der pressede mig til at arbejde 7 dage om ugen og det holdt jeg til i 2 år. De sidste 2 år har jeg haft et godt arbejde, men jeg kan ikke slippe af med symptomerne fra mit tidligere arbejde, og jeg føler at det bliver værre og værre.

Hvis du har symptomer som: søvnproblemer, koncentrationsbesvær, græder uden grund, har en kort lunte, føler dig urolig og rastløs eller andet, kan du få gratis råd på stresstelefonen.

Du kan se stresscoaches med ledige tider på telefonen, klik her: stresstelefon

Fra stress til trivsel - med garanti.

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Ring og få gratis telefonrådgivning om stress