Oprydningsudsalg til en lettere hverdag

Måske er du en af dem, der troligt har båret dit liv med dig i en rygsæk. Uagtet hvor tung og uhåndtérbar den til tider har kunnet være, har den formået at følges med dig, som en mere eller mindre velkommen rejsekammerat igennem livets op og nedture.

Jeg er en af dem! Min egen rygsæk har i mange år indeholdt adskillige ting. Gamle ting som jeg har båret med mig helt tilbage fra min barndom, og nye ting, der naturligt er kommet til med årene. Ingen ting blev smidt ud. Nogle ting blev måske gemt godt væk i et fjernt rum i rygsækken, andre lå tungt i bunden, men der skulle være plads til det hele. Som tiden gik, blev rygsækken tungere og tungere, og det blev sværere og sværere at finde plads til det hele.

I mange år var jeg tynget af alt det, som jeg troede, at jeg skulle lagre i min rygsæk. Der skulle gå mange år før jeg forstod, at jeg rent faktisk havde et valg i forhold til indholdet i min rygsæk. At nogle ting slet ikke behøvede at følge mig længere, og andre ting pludselig ikke behøvede at fylde så meget. At jeg selv var herre over, hvad jeg valgte at fylde i min rygsæk, hvor meget plads det skulle have, og hvor meget det måtte veje.

I dag er min rygsæk ikke længere en tung og trist model, der følger mig som en byrde, men derimod en langt mindre og meget farvestrålende model, der pynter så fint på min ryg. Stykke for stykke har jeg kigget på dens indhold, og sorteret det fra, som ikke længere skal med på mit livs rejse.

Jeg er blevet rejseleder i mit eget liv!

I vores møde med andre mennesker ser vi ikke indholdet i deres rygsæk. Vi har derfor ikke mulighed for at vide, hvad den gemmer på. Selvom vi måske gerne ville, så er indholdet og tyngden af det skjult for os.

Når jeg møder andre mennesker i dag, så møder jeg dem med en nysgerrighed og en åbenhed. Lige som i mit eget tilfælde ved jeg, at der gemmer sig langt mere bag et ydre, end hvad øjet umiddelbart ser. Alle bærer vi rundt på en rygsæk med hvert sit helt unikke indhold.

Dette var en lille fortælling om min rygsæk, men hvad med din rygsæk? Er den tung eller let? Kigger du jævnligt på indholdet? Får du lagt det fra, som ikke længere skal med på din rejse?

Ellers kan jeg varmt anbefale det!

Kærlige hilsner
Lena 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Oprydningsudsalg til en lettere hverdag. Læs hvordan