Netdating - stå stærkt - mærk din kvindelighed

Vi kvinder tænker alt for meget over hvad andre tænker og mener om os.

Vi køber ofte tøj og sko, hvorefter vi kommer hjem og stiller spørgsmålet til vores veninder, partner og sågar nogle af os, vores børn, "hvad synes du om den kjole, jeg lige har købt?". Tænk lige nu ligger dit "valg" til vurdering hos dine omgivelser!

Hvad med i stedet at prøve en ny vej, stol på dig selv og mærk kvindeligheden blomstre...?! Læs dagens blog: 

For kort tid siden sad jeg hos min veninde og alt energi var bogstavelig talt, suget ud af hende. Den "hotte netkæreste" havde åbenbart gang i flere på samme tid. Mr. Right havde mailet og flirtet med en af hendes veninder, samtidig! Opdagelsen er en mavepuster for de fleste. Her sad en kvinde, som normalt er mega sensuel, stærk og smilende. Nu var hun vred, ensom og ked af det. Ja, hendes kvindelighed var bogstavelig talt slukket. 

Desværre hun er ikke den eneste, med den oplevelse .... !

Mange søger kærligheden på datingsites. Mange søger bekræftelse via nettet. De får energi når nogle skriver søde frække hilsener og har bekræftende telefonsamtaler, der øget håbet om at møde "Mr. Right", som kan bekræfte at man er værd at elske.

Men måske tænker mænd anderledes end os kvinder? Ridder de på flere heste på samme tid? Gør kvinder? 

Kvinde stop op og lyt til din krop.....Hvad nu hvis din kvindelighed var så stærk, at du hvilede i dig selv og din energi boede inde i dig hele tiden, uafhængigt at andres handlinger, meninger og følelser? og totalt uafhængig af hits og likes på nettet? 

Kvinde, du har nu en mulighed, for du har det bedste værktøj lige ved hånden. Vejen er din krop som er som et instrumentet til din indre feminine styrke. Din indre latino lækkerhed.

Mange kvinder dyrker rigtig mange forskellige sportsgrene, der alle er med til at holde os i form. Vi spiser sundt og lever efter de kendtes bedste opskrifter på den lykkelige vej til en slank krop. Aldrig har det været mere populært at tage en personlig træner. Men er vi nærværende og har vi et mentalt fokus med os, når vi udfører alle de trænings timer?? Mærker vi vores kvindelighed imens?

Er det blevet noget vi bare gør fordi vi skal? Og er vi tilfredse bagefter, med vores krop? Eller mangler vi stadig et par kilo, slankere ben, mave eller har vi ikke så faste baller som hende vi trænede ved siden af?

Vi må indrømme blankt, at vi kvinder ofte ser det vi mangler, fokuserer på vi ikke har fremfor det vi bør være mega glade for. Det er ikke bare som voksen kvinde. Jeg har også set mange teenagepiger, som ganske tidligt i livet, har udfordringer med dét at stå stærkt som ung kvinde, at stå ved sig selv og være stolt af sin krop og femininitet. Rigtig mange, uanfægtet alder, bliver påvirket af nettet og de andre sociale medier i kampen om at være perfekte og dermed tro at det er måden at møde "Mr. Right". 

Kvinde hør her.... Du kan selv ændre det: måske er det der i virkeligheden er det mest sexede og mest kvindelige, ja kort sagt perfekt på alle måder, at være tro mod den "kvindelighed" du nu engang har. Anerkend din krop og dig selv, hvil i dig selv, prøv at være i kroppen, og brug den rigtigt og lad din boblende sprudlende sensualitet som kvinde komme til udtryk. Prøv at stå stærkt i dig selv, ved at bruge kroppen som instrument. Så vælter du ikke, når du udsættes for lidt af hvert på dating sites. Når "mr. Right" viser sin mindre charmerende side, så tag et mentalt skridt tilbage og stil dig selv spørgsmålet "er dét her godt nok til mig"? Vær din egen bedste veninde.

Her er nogle øvelser til at stå styrket i din smukke kvindelighed:

1. øvelse: mærk din vejrtrækning tæl til 4 ind igennem næsen hold vejret og tæl til 4 pust ud igennem næsen og tæl til 4. Gør dette 4 gange.

2. øvelse: samme vejrtrækning tæl til 4 med fokus på hjertet energien igen. Gør øvelsen 4 gange.

3. øvelse: samme vejrtrækning ind gennem venstre hånd og pust ud via højre hånd. Gentag øvelsen 4 gange 

4. øvelse: samme vejrtrækning med fokus på maven og korsettet gentag øvelsen 4 gange. Mærk styrken i din holdning, når du laver øvelsen.

5. øvelse: samme vejrtrækning træk vejret ind via ventre hofte og hele venstre side af underlivet og ud gennem højre side af hofte og underliv. Mærk styrken i underlivs området når dit fokus er på vejrtrækningen. Vær nærværende og bevidst om din sexualitet. 

6. øvelse: samme vejrtrækning ind gennem venstre fod og ben hold vejret, spænd i underlivet og ånd ud gennem højre ben og fod. Mærk jordforbindelsen. Mærk styrken op igennem kroppen hele vejen op til hovedet. Smil og ros dig selv for dine fem minutters træning, med fuld bevidst nærvær på din kvindekrop.

En power sætning som indledning, der forstærker din kvindelighed: 

"Jeg er en sensuel og attraktiv kvinde, jeg elsker mig selv som jeg er" 

Dette vil booste dig som kvinde på blot tre uger og du vil mærke en markant forskel i dig selv og blive mindre afhængig af bekræftelse udefra.

Du er det værd, husk altid på det.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Netdating - få gode råd til dating på nettet. Læs på Levlykkeligt.dk