Forfængeligheden fik et godt grin

Jeg har altid troet at min forfængelighed var en mere eller mindre generel kvinde ting, og har egentlig aldrig tilskrevet den mere værdi en som så.

I bagklogskabens lys kan jeg godt se, jeg måske nok er meget detaljeorienteret hvad gælder min forfængelighed. Dette har medført at jeg lige har fået mig et godt grin samt en god læring, som jeg vil dele med jer kvinder.

Jeg skulle opereres i denne uge. En helt enkel og på ingen måde farligt indgreb.

Alle dem jeg har med, som enten selv har eller som kendte mindst fem i omgangskredsen som fået operationen udført, bagatelliserede indgrebet og havde kun roser og positive input til mig. Så jeg glædede mig ligefrem til at få det lavet. Kalenderen var gjort klar, så jeg kunne holde fri til stingene var fjernet, tjek på den! Så jeg tænkte, at jeg lige kunne nå en sidste ting, for at min forfængelighed sagde mig, det var rigtig vigtigt...! En tid blev booket hos kosmetologen for lige at sørge for at bryn og vipper var farvet og top tunet, da jeg jo efter min øjelågsoperation skulle gå i to uger uden makeup.....

Operationen blev klaret.....men jeg ved ikke om I kan forestille jer hvilke tanke der løb gennem mit hoved da jeg så mig selv i spejlet få timer senere?

Ja, selv under operationen, hvor der blev skåret med laser kniv og der lugtede af min brændte hud i hele lokalet, tænkte jeg "hvad i alverden jeg laver jeg her, på denne briks?" og efterfølgende, da jeg så mig i spejlet med et så hævet måne agtigt ansigt, som havde jeg bokset med Mikkel Kesler himself!

Jeg syntes ikke helt det levede op til beskrivelsen fra veninderne og kollegerne hmmm.... og i skrivende stund, her to dage efter operationen, opleves det som meningsløst.

Jeg lige grint så meget af mig selv over min forfængelighed, som fik overbevist mig selv om hvor vigtigt det var at nå at få farvet vipper og bryn, for det kan da ikke ligge på et ikke eksisterede sted lige pt. Ja køn ser jeg i hvert fald ikke ud her på da to og der er ikke meget "forretnings-kvinde-styr" over det her!

Jeg syntes lige jeg ville dele mit forfængeligheds oplevelse ud til jer, der måske overvejer at for løftet øjelågene, så lad vær at tænke på kosmetologen først, både spild af tid og penge :)

Det eneste der er brug for, er to kølemasker til hævelsen, så der hele tiden er en kold maske at tage i brug. For øjenene og de smukt farvede vipper, kan du alligevel ikke se :)

Kærligst
Heidie Graversen
 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Forfængeligheden fik godt grin. Læs med