Drager du omsorg for dit indre miljøHvor er dit fokus? Er dit fokus på det du har lyst til at gøre eller er det på det der ikke lykkedes for dig eller det der gik galt?

Hvis du har kritiske tanker om dig selv eller andre er det umuligt for dig at skabe et sundt og blomstrende indre miljø. Din sindstilstand er altafgørende for såvel for det indre miljø og den succes som du får. Undersøgelser fra USA har vist at 88 % af din succes afhænger af din sindstilstand.

Du kan nedbringe blandt andet stress ved at lytte til dine egne følelser og behov men også ved at være indfølende overfor andre. Et lille eksempel er når du sidder i din bil og du kører bag ved én som ikke engang kører det ham må og han bremser i rigtig god tid inden han når hen til lyskrydset. Du har nu 2 muligheder – enten kan du blive rasende og skælde og smælde – hvad gør det ved DIG? Det kunne jo være at han ikke kunne finde vej, hvad gør det ved DIG at være tålmodig og forstående?

Når du møder dig selv og andre i forhold til følelser og behov så er du i din hjertelige energi. Domme, vurderinger og kritiske tanker findes ikke i hjertet. Jo bedre og mere du forstår dig selv og andre jo mere blomstrende er dit indre miljø.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Forståelse og bevidsthed om hjertes kraft og energi