Var jeg virkelig så krævende og svær at være sammen med?

Jeg har aldrig forstået det? Hvorfor var det at mine kærester ikke kunne rumme "hele" mig?
Var jeg virkelig så forkert? Var jeg virkelig så for meget?

Var jeg virkelig så stor en mundfuld - så krævende og svær at være sammen med?

Meget af mit voksne liv er gået med at tænke de tanker. Jeg har, hver gang jeg er gået ind i et forhold med en utrolig skøn mand, håbet på at det holdt - hvis bare jeg begrænsede mig. Hvis bare jeg var glad. Hvis bare jeg ...

Og hver gang er det gået i stykker efter noget tid. Og hver gang har jeg brugt meget tid og mange kræfter på at tænke på at "Nu gjorde jeg det forkert igen" og "Jeg tænkte det jo nok at han ikke kunne holde mig ud i længden - når først han så "hele mig". 

Jeg har altid troet på at jeg var for meget! 

Jeg har altid været bange for at jeg ikke passer ind. Det er en grundfølelse jeg har med fra min barndom. Og den grundfølelse har jeg slæbt med mig ind igennem de forhold jeg har været i. 

Efter det sidste forhold brugte jeg så 3 år på at få kigget på "hele pakken" og komme til at lære den at kende. Kigge på alle ingredienserne og hele sammensætningen. . Altså hele mig. Kigge og acceptere. For til sidst at komme til at knus-elske hele pakken.

Det har været en total lettelse, og en total befrielse.

Den pakke er som min dejlige kæreste nu siger "en ordentlig mundfuld". Men det er en skøn mundfuld. Vi kan begge to lide den, og vi giver begge to pakken lov til at fylde og være som den er. 

Så hvad er forskellen på mine ekskærester og min nuværende kæreste? Ingenting (og jo naturligvis men du ved hvad jeg mener). Forskellen ligger i mig. Jeg accepterer 100% mig selv nu og kan lide hver en bid af mig. Og derfor er der naturligvis plads til hele mig i mit forhold med min kæreste - for ellers var vi aldrig blevet kærester. 

Jeg har brugt så mange år af mit liv på at passe ind og prøve "at være rigtig". Nu ved jeg at jeg er rigtig, og at jeg ikke behøver at passe ind.

Og jeg må meget gerne baske med mine vinger og fylde meget. For jeg har meget på hjertet og jeg griner højt og længe.

Det må du også - men gør du det? 

Jeg kan kun anbefale det <3 Det er fedt at være en stor mundfuld!

__________________________

De bedste hilsner
Lotte Klink, Stress Ekspert  + 45 41 14 64 14
Se mere på www.lotteklink.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Krævende og svær at være sammen med? Så læs med her