Udsolgt!

Jeg tager livet af kærligheden med al min kærlighed. Jeg giver for meget. Jeg vil det for gerne! Og nu er der udsolgt!

Kender du det at give så meget? At ønske at give folk opmærksomhed, kærlighed, håb, nydelse, lykke, lethed - bare i håbet om at få noget igen?

Sådan en er jeg! Og sådan en har jeg nok i virkeligheden altid været! Altså siden jeg var ganske lille, og fandt ud af hvad der virkede DENGANG!

Jeg er virkelig god til at finde ud af dine behov. Det du holder meget af. Sådan som du gerne vil have dit liv. Og jeg er rigtig god til at give dig det, i håbet om at jeg så får anerkendelse, kærlighed, accept, respekt og hele godteposen retur.

Og nu er jeg slidt ned. Min dygtige massør Frederik siger at jeg skal stoppe nu. Jeg skal stoppe med at give så meget! Det kommer helt af sig selv, for jeg kan næsten ikke mere. Jeg orker det ikke.

Planen virkede ikke. Min adfærd fra min barndom virkede ikke i voksenlivet. Den virker ikke i kærlighedslivet, for jeg drukner min kæreste i kærlighed, så han ikke ved hvad han skal give mig, hvordan han skal overraske mig, hvordan han kan forkæle mig. For jeg giver ham ikke tid, mulighed eller lyst til det. Efterhånden som vi har været sammen i noget tid begynder det at kvæle alt det gode. 

Så nu er jeg træt. Så træt at jeg ikke orker at give. Jeg orker næsten ingenting. Min junkiehjerne vil så gerne give stadigvæk. Og jo ikke bare kærester, men også familie, venner og resten af mit liv. 

Jeg skal finde en anden vej at gå i dette liv. En vej der ikke handler om at overraske mere end ham, nusse mere end ham, sende flere smsér med hjerter og kærlighedserklaringer end ham. En vej hvor jeg ikke bruger så sindssygt meget energi på at imponere, så jeg måske får lidt igen. Anerkendelse, kærlighed, respekt, tillid - bare et lille fix.

Min massør Frederik siger at det er muligt at finde en kæreste der bare synes om mig, uden at jeg gør noget specielt! Jeg har svært ved at tro på ham. Jamen kan det virkelig være rigtigt? Jeg ved det jo i virkeligheden godt! Jeg har bare aldrig prøvet at være i et forhold uden at gøre mig sindssygt meget umage. Tænk hvis det kan være nemt, let og dejligt?

Jeg håber han har ret. Og jeg kan mærke glæden og håbet i mig - jeg glæder mig til en gang jeg møder HAM!

Men ikke lige nu. Ligenu er jeg bare træt. Træt af at give, træt af at tænke på andres behov, træt af at imponere og være rigtig.

Jeg er så glad for at min krop reagerer og viser mig denne træthed. For nu har jeg mulighed for at dreje fra og vælge en ny vej!

Og jeg kan mærke at bag alt trætheden, tristheden og det der følger med i det oprydningsarbejde, der ligger håbet og glæden og alt det gode. 

Jeg arbejder lige nu rigtig hårdt på at komme igennem denne træthed og ud på den side hvor jeg bliver valgt fordi jeg er mig, og fordi jeg er lige præcis som jeg skal være!

Hold op hvor bliver det fedt!!

Lotte Klink

Stress-ekspert og Executive Coach

__________________________

De bedste hilsner
Lotte Klink, Stress Ekspert  + 45 41 14 64 14
Se mere på www.lotteklink.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kærlighed - om at give for meget ud. Læs mere