Hvorfor kan jeg ikke bare stikke af som jeg plejer?

Jeg plejer at kunne stikke af. Arbejde mig ud af det. Løbe mig i form - og væk fra smerten. Og nu i 4 måneder har jeg intet kunnet....

Ondt i sjælen. Ondt i kærligheden. Ondt i livet.

Jeg har prøvet det før. Have kærestesorger langt ind i sjælen. Men jeg plejer at have et mønster der hjælper mig videre. Arbejde mig ud af det. Feste mig ud af det. Finde en at kysse på meget hurtigt. Løbe mig i form og langt væk fra det der gør ondt. Men det kan jeg ikke denne gang.

Min krop har sat en stopper for det. Den har bogstaviligt talt stoppet mig. Det startede i marts med at gøre voldsomt ondt i min lægmuskel. Jeg tænkte det var pga for meget løb. Jeg gik til en fysiurgisk/tantrisk massør der skulle fjerne det. "Kom nu - væk med det. Jeg må videre". Sådan havde jeg det virkelig.

Sådan er der mange af os der har det. Vi taper benet op for at kunne løbe, for vi skal da afsted. Vi må da videre. Selvom vi får skader, lader vi os sjælendt bremse af det, men finder bare en løsning.

Nu sidder jeg her på 4 måned og kan stadig ikke løbe. Kan ikke gå langt. Kan ikke særlig meget. Det fra benet har bevæget sig ned i min hæl. Og det gør ondt hvis jeg gør for meget.

Og med chokoladekuren jeg har været på siden december, har det ikke været den bedste cocktail. Det er ikke det fedeste (eller jo det er måske lige præcis det der er!) at hoppe i bikinien.

Jeg har prøvet et par gange at komme igang med at løbe, eller bare gå lange ture. Jeg kan ikke.

Det jeg kan er at mærke efter. Og det er det min krop vil have. "Mærk nu efter for pokker" skriger den til mig. "Nej jeg vil ej. Det gør alt for ondt at mærke efter. Jeg vil bare videre" skriger jeg tilbage til den. "Ha ha det er mig der bestemmer" råber kroppen tilbage. Og ja så sidder jeg bare her, og har intet valg men må makke ret.

Med en chokoladekrop, et bristet hjerte, og skal bare lære at være i det.

Jeg har været her tæt på 4 måneder nu, og jeg kan sige, man dør ikke af det. Men rart er det ikke.

"Bare slap af Lotte. Det bliver lettere og lettere dag for dag" Ihh folk er så kloge og ja tiden er min ven. Men den er sgu også min fjende. For den har sit eget tempo, og det er ikke mit!!

Lige meget hvad jeg gør, får jeg ikke lov til at stikke af. Jeg passer min massage 1 gang om ugen. Og derudover mærker jeg efter og er bare.

Det gør hundehamrende ondt at mærke efter, og jeg har ikke altid lyst. Og det har vi jo sjældendt! Men det er åbenbart min livslektie lige nu at mærke efter, være i smerten og få ryddet op.

Og så endda lige her midt i sommeren hvor alle andre er smækhamrende lykkelige med deres familier. De kysser, holder i hånd, spiser sund salat og har det "helt perfekt".....

Min gamle forpestede hjerne (mit gamle mønster) vil så gerne have at helten kommer og befrier mig fra smerten, siger han elsker mig og vil bære mig rundt resten af livet..... den er ikke rigtig klog, men til tider kommer jeg til at tro på den.

Mit store held er at jeg ikke har mistet troen på kærligheden. Jeg ved den kommer til mig igen en dag. Der er bare lige noget jeg skal lære først. Noget der skal ryddes op i før jeg kaster mig ud i noget nyt.

Det er ikke bare en stille og rolig søndagsoprydning der er gang i. Det er den store sommerrengøring. Og ja om nogle år vil jeg kigge tilbage og tænke "Wow hvor var det en hård men god tid. Godt jeg gik det igennem, for ellers havde jeg alt det gamle bras med mig videre i livet".

Pointen med denne blog er at fortælle dig at der kommer tider i dit liv, hvor det er meningen at du ikke skal stikke af, men bare mærke efter. Og du bestemmer ikke altid hvornår det er.

Pointen med denne blog er også at åbne sløret for hvordan det er, uden at pynte på det, når det virkelig gør nas. 

Og pointen er især det at forstå at krop og sind hænger sammen. Forstår vi ikke hvad vi skal gøre, vil kroppen meget hurtigt fortælle os det. Så lyt til din krop.

Rigtig god sommer til dig. Kys på dem du har kær. Nyd dit liv, og løb en tur for mig. Og husk så at lytte til din krop. Den er klogere end din hjerne.

 

De bedste sommerhilsner

Lotte Klink
Stress-ekspert og executive coach

__________________________

De bedste hilsner
Lotte Klink, Stress Ekspert  + 45 41 14 64 14
Se mere på www.lotteklink.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
At have ondt i hjertet - hvorfor kan jeg ikke bare stikke af. Læs mere