Spirituel læge Marianne Kirkskov - Stjernebroen Lægecenter

At surfe med den forvandlende bølge - og af og til falde af...

Kære Venner! 

Denne tid er  fantastisk - og fantastisk udfordrende. Den guddommelige, kærlige bølge af energi øges på jorden i denne tid og fremover. Paradoksalt nok kan vi af og til føle, at vi "falder af surf-boardet" og hvirvles rundt under bølgerne: uforståelige følelser og tilstande kan dukke op, vores virkelighed forandres måske pludseligt, og vi kan føle os meget langt fra noget som helst guddommeligt. 

Dette blot for at minde om, at selvom vi kan falde af brættet, og alt føles sort, så er det IKKE et tegn på, at vi har "tabt alt" - det er blot et tegn på, at vi er i gang med at lære at surfe - at være i vores egen guddommelige energi. Så smid ikke dig selv ud med badevandet - op på boardet igen! 

For at lære at surfe må vi rense alle gamle negative overbevisninger og gamle mønstre ud - og af og til kan vi mærke dem når de er ved at slippe. "Bæstet" kommer så at sige op til overfladen i os. Kig rundt i verden: Bæstet kommer også ud af vores systemer i samfundet (den katolske kirke, BP, m.v.), der kommer gamle uretfærdigheder frem. Det er kærligheds-lyset, der arbejder - indefra - i både vores egne og i samfundets systemer! Det er fantastisk, fordi nu er tiden til at rense det hele ud, så der kan blive plads til alt det kærlige! Så glæd dig hvis du mærker "bæstet" i dig, eller ser det i verden. Det har været der længe, men nu er tiden, hvor det bliver meget synligt, fordi det er ved at blive opløst - det kan ikke længere skjules, der er "for meget" lys i verden!  Du kan lære at surfe på livets kærlige bølger, og den sande, kærlige verden kan IKKE gå under. (Det eneste, der kan gå under er det, der ikke længere fungerer kærligt). Elsk dig selv, og bæstet vil smelte... Døm ikke dig selv eller verden men glæd dig over, at du har et surfboard, og hav tillid til din sjæls evne til altid at få dig op igen...  DER ER LYS OG KÆRLIGHED NOK I DIG, I VERDEN OG I UNIVERSET - HAPPY SUMMER FOR ALL!  - Marianne - Læs evt. videre hvad mesteren Sananda siger mere om dette:

KANALISERING FRA SANANDA TIL JER ALLE, 20/5-2010:  "Jeg er Sananda mine kære børn. Det er en udfordrende tid for mange mennesker, og jeg siger jer, at intet af det som I står overfor er på nogen måde forgæves. I bliver udfordret ved ikke at kunne se så langt i denne tid. Alting skifter, og I vil kun kunne se et enkelt eller et par skridt frem i jeres tilværelse. Jeg siger: Frygt ikke fremtiden , for der tages vare på jer og på jorden. Men forvent ikke, at du kender hele historien på nuværende tidspunkt. Hav tillid til din egen fremtid, at den vil være skabt af kærlighed og i kærlighed til dig, uanset indholdet. Det er ikke alting, du vil fortstå med det samme. Lad ikke dette forstyrre din tro på kærligheden, for selvom du ikke forstår, så kan du være helt sikker på, at det er kærligt i sidste ende for dig. Vi skifter i denne tid fra den lineære forståelse i tankerne til den mere helhedsbetonede forståelse i hjertet, vi skifter i denne tid til hjertets logik. Det er udfordringen for din tanker at give slip på den almindelige logiske forståelse og tillade hjertets sprog at vinde fodfæste. Så derfor: frygt ikke for, hvad du ikke forstår, men bekræft overfor dig selv og over for verden: "Her hersker kærligheden". For således er det. Jeg er din ven og herre Sananda. Gå med fred - bær tillidens flamme i dit hjerte."

(Sananda viser mig, at han vil hjælpe alle med forvandlingen i hjertet og at denne forvandling kan skabe omstændigheder i jeres liv, som i ikke kan se kærligheden i i første omgang. TILLIDEN er det vigtigste, siger han: TILLIDEN til at alt er såre godt, selvom det ikke nødvendigvis ser sådan ud. Han viser mig også, hvordan TILLIDEN, når den vælges, får alting til at falde til ro. Han siger også, at hvis du føler uro ved kanaliseringen, så nøjes med at læse det, som er fremhævet, for det er det vigtigste!)

MARIA TILFØJER:

"Bad I min og englenes energi, og Sanandas - hver eneste gang, du har brug for det, vi er der alle for dig... Vi elsker dig i alle livets forhold. Vi er tættere på end du tror."

(Marias blide, beroligende og trøstende energi er meget tydelig, hun smiler og viser, at hun ikke er spor bekymret, og det opfordrer hun også til, at vi ikke er.) 

(Kanaliseret af Marianne Kirkskov, 20/5-10)

__________________________

Marianne CT Kirkskov, speciallæge, kinesiolog, healer, spirituel vejleder, mm.
Stjernebroen Lægecenter
Kløverbyen - Raffinaderivej 8, 1. sal
http://www.stjernebroen.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
At surfe med den forvandlende bølge - og af og til falde af...