Spirituel læge Marianne Kirkskov - Stjernebroen Lægecenter

Den ny tid 3: Kunsten at modtage nye velsignelser - og gøre rent med Universel Ajax...

Kære venner!

En af udfordringerne i den ny tid er at vænne os til at åbne vores hjertes dør og modtage alle GAVERNE!

De presser sig virkelig på efterhånden! Velsignelserne - støtten - kærlig energi... Der er så meget kærlighed der flyder rundt omkring og som blot venter på at blive suget ind af mig og af jer - af os allesammen! Det er helt utroligt, så megen støtte og kærlig energi der i virkeligheden er til rådighed.

Ikke til at fatte!!!...

Det lyder helt vildt - og det er det også! Det er så vildt, at vi tøver med at fatte det! F.eks så holdt jeg i aftes en workshop for 5 skønne kvinder, og bagefter sad jeg i mit køkken og kunne ikke fatte hvorfor jeg havde sådan en ubehagelig knugen i mit bryst - for aftenen var super og alle var glade og al energi blev løftet. Så hvorfor filen sad jeg så der tilbage med denne træls fornemmelse?

Slam - døren smækkede i...

Jeg sad stille for mig selv og undersøgte lidt, hvad der sådan var på færde. Spurgte lidt indad. Og stor var min forundring, da det gik op for mig, at jeg sad og puttede med at undgå at værdsætte mig selv for det, jeg sætter i verden... Og jeg sad også og puttede med at undgå at modtage VELSIGNELSERNE fra universet i form af guddommelig støtte og kærlighed og opbakning og taknemmelighed.... Ja faktisk sad jeg ubevidst og "punkede" mig selv - og forsøgte med vold og magt at "holde hjerte-døren lukket"...

- og åbnede sig igen...

Da det gik op for mig og jeg forsigtigt begyndte at mærke indholdet af alt dette, så opløstes min knugen i brystet og den blev afløst af en glad summen og jeg mærkede døren åbnes, energien suge ind og jeg mærkede mildheden, glæden og værdsættelsen igen. Som om at en følelse nedenunder af "altid ikke at have gjort nok" - eller "altid at burde gøre mere end jeg faktisk har gjort" fik lov til at blive opløst. Ja der var faktisk ikke nogen grund til dem længere!

Så igen og igen må jeg sande, at det hele er en proces som handler om at turde åbne døren for guddommelig støtte og kærlighed, for så snart vi gør det - så er det der! Uanset hvor langt det synes væk (læs: hvor godt vi har låst døren.) Og så er det der lige med det vuns... AMAZING!

"Svingdørsprojektet" - at tilgive al den smækken med døren...

Og alt dette forekommer måske så "weird" eller "underligt" at der jo ikke er noget at sige til, at vi "lige skal vænne os til" at support kan være så tæt på og lige til at række ud efter - det har vi lissom ikke været vant til tidligere. Mit selvhøjtidelige jeg mener da også, at "sådan en som mig", der arbejder med universet i healing mm hver dag - burde være "udlært" i at åbne for guddommelige energier til enhver tid. Sådan er det bare ikke... Jeg åbner og lukker og åbner og lukker... - ren svingdør. Og jeg arbejder på at tilgive mig selv for ubevidst at smække døren i igen gang på gang... - at tilgive mig selv for dette "svingdørsprojekt"...

Velsignelsen i den åbne dør:

Til gengæld så har jeg også 1000 gange sandet, hvor guddommeligt det i SANDHED er, når alle døre er vidt åbne - f.eks. hvis vi er i en gruppe og energien stiger og vi alle bare har lyst til at smile og være gode ved hinanden, og hvor alle bliver healet og der er plads til både latter og tårer... Hvor alle har "guldkorn" at dele med hinanden. Dette har jeg jo oplevet masser af gange, og jeg bliver aldrig træt af at gøre det igen.... Det er utroligt som gamle ting opløses og glæde dukker frem "helt af sig selv". Der er simpelthen magi i luften så alle kan mærke det! Det er mit incitament til igen at søge at åbne døren til mit hjerte - igen og igen og igen - jeg ved efterhånden hvor godt det er...

Hvordan filen åbner jeg så døren?

Det er pudsigt - men på en måde er det modsat af den måde vi ofte tackler "det som vi skal gøre" på.... - så derfor

Gør ikke for meget - overgiv dig til nuet - se universel støtte komme til dig "som en glad hundehvalp" - vælg at bruge tid på "bare at være". Læg dig - eller sæt dig - og blot forestil dig at du "læner dig ind i universet" og at du bliver "grebet" og "holdt"  kærligt og blidt. Universet finder vej til dig - ikke omvendt... Der er ingen pkt. 1-10 du skal følge...  Der er ikke en "speciel formel". Det er som om dit energisystem har den information, det skal bruge, skjult i det ubevidste. Forestil dig at du bliver healet og du bliver det. Du behøver ikke at "tænke dig frem".

Føler du modstand eller uro så kan du forestille dig at der kommer en stor mængde skinnende, hvidt lys, der renser hele dit system - Universel AJAX-energi til fri afbenyttelse! Så bliver det nemmere for dig at få døren op... I denne tid kan der være så meget uro hos os selv og andre, at en lille "rengøring" kan gøre underværker. Altså det er nemmere at se solen, hvis vinduerne ikke er klistret til i sort snavs... HUSK - du behøver ikke "diskutere" med skidtet eller analysere det! Du kan faktisk tillade dig blot at rense og gøre rent præcis som du ville gøre i dit hjem!

Sluttelig kommer der et ord til jer alle fra Maria:

"Kæreste Børn:

Det glæder mig uendeligt at se jer vågne op! Det glæder mig uendeligt at se jer vågne op til jeres egen glæde og guddommelighed. Det har været længe undervejs og nu er det her for alvor til alle, der ønsker det. I skal vide at tiden er nær til at I virkeligt vil se jeres indre storhed, rigdom og glæde. Det står skrevet og sådan er det. Det står skrevet og I er netop begyndt at kunne "læse dette sprog". Men det har stået skrevet meget længe, og det er meget smukt at bevidne denne smukke opvågnen til det nye. I har mange af jer oplevet fornyelser i jeres liv enten overståede eller kommende og i har mærket og mærker hvorledes jeres hjerter giver jer nye retningsangivelser i jeres liv - også angivelser som går i en helt anden retning end i havde troet for kort tid tilbage. Jeg siger jer - følg jeres hjerter for i dybet af jeres hjerter findes sammenhængen til jeres dybeste glæde og dybeste formål. Lad tankerne hvile og lad hjertet gå forrest. I skal se, at det vil gå op til sidst. Der er meget brug for den nye energi som det "sovende feminine" vil give når det vågner helt. Blidheden, ømheden, kærligheden og sansen for fællesskabet og det, der er bedst for alle vil dukke op endnu mere. Men forstå at det ikke står i modsætning til jeres eget bedste - det er i sandhed et både og! Forstå at din sande lykke også vil være lykken for fællesskabet, for sådan er det sande hjerte indrettet! Stol på din egen kærlighed og din egen gode vilje.

Læn dig ind i min favn så såre du har brug for det og jeg vil mildt puste dig på panden og få dig til at huske igen, hvem du er - et væsen af skønhed og glæde og mildhed. Jeg er Maria - lysets datter."

Jeg siger tak til Maria - for det som hun har bragt.

Jeg er nødt til at sige det som det er: Jeg elsker jer alle helt uendeligt - vi er alle en del af det samme hjerte - og når vi finder ind til vores eget hjerte, så opdager vi, at vi allerede er tæt på alle andres...

God vind med at åbne døren til dit hjerte - igen og igen og igen - tjah... op på hesten endnu en gang...

Knus til jer alle - Marianne CT Kirkskov, Stjernebroen Lægecenter for Heling.

 

__________________________

Marianne CT Kirkskov, speciallæge, kinesiolog, healer, spirituel vejleder, mm.
Stjernebroen Lægecenter
Kløverbyen - Raffinaderivej 8, 1. sal
http://www.stjernebroen.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kunsten at modtage nye velsignelser - og gøre rent med Universel Ajax...