Spirituel udviklet og hvad så?

Hvad gør du med din spiritualitet?

Bruger du den i din hverdag?

Er den gavnlig for dig?

Det kunne være interesant hvis nogle havde lyst til at fortælle om deres indsigter.

Selv bruger jeg min spiritualiltet i min dagligdag- og i mit arbejde- Man kan sige at min spiritulaitet gennemsyre hele mit liv.

Men sådan behøver det jo ikke KUN være.

Hvordan er det for dig?

 Kærligst Merete

 

 

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Hej Merete,

Jeg kan se det er et par dage siden du stillede dit åbne spørgsmål om spiritualitet i hverdagen, så måske har tidens flod atter skiftet løb?

I mange år har jeg gået og sagt om mig selv, at jeg ikke var særlig spirituel, og at der nok er lidt lukket opad til, fordi jeg er så jordbunden og detaljeorienteret. Så på den måde har jeg fået skabt en overbevisning, i stedet for at gå på opdagelse i hvori min spiritualitet består. Fjollet spild af tid, egentligt.

Når jeg husker det, og minder mig selv om, at jeg er lige så åben som jeg vil være til Universet, Det Guddommelige m.v. så er det forbløffende så præcist jeg næsten altid kender svaret på hvordan noget vil blive, som en slags fornemmelse. Jeg er så forbløffet over i hvor høj grad en gammel tryghedssøgende del af mig, bliver ved med at "snakke" om at være lidt for fantasifuld o.s.v. men når jeg slipper de gamle begrænsninger, så holder budskaberne, fornemmelserne ret ofte stik.

Spirituelt bevidsthed for mig er ikke kun at lytte til sin Indre Stemme, Det Højere Indre Selv, eller eventuelt være i stand til at åbne sig for budskaber fra Universet og Gud. I min hverdag tager jeg nogle gange en pause, helst om morgenen, tid som er min egen tid. Jeg bruger en oplevelsesdagbog, som er det sted jeg får afløb for min trang til at tale dansk (jeg bor i Tyrkiet, og det meste kommunikation i min hverdag sker på engelsk, tyrkisk eller tysk). Og her oplever jeg nogle gange bevidsthed på en sætning eller et udsagn, som bare ikke umiddelbart kommer fra den side af mig selv, som jeg kender, og det tager jeg ret alvorligt som spirituel inspiration fra enten et Guddommeligt sted eller fra en højere indre bevidsthed (hvis der er forskel, altså? )

Jeg skriver, stiller spørgsmål, og får nogle gange ret klare svar. Jeg bruger nogle gange 15 minutes miracles, og jeg finder stor inspiration i Doreen Virtues Gudinde kort og Englekort.

Jeg ville faktisk gerne have endnu mere TILLID til spiritualiteten og intuitionen, som jeg har, for jeg er når det kommer til stykket ikke så parat til at følge de budskaber jeg får eller stole på om det nu også kan være sandt. Måske giver jeg bare ikke mig selv lov, om det skyldes frygt eller hvad?

Men jeg bliver bedre til det, som tiden går og jeg modnes ;-)))

Kærlig hilsen Marianne Dümen

www.marrem.com

Hej Marrem 

Tak for dejligt lange svar det kan vi alle KUN blive klogere af. Det er helt tydeligt at du er langt mere spirituel end du vil give dig selv lov til at være. Nogle gange kan det skyldes at vi er bange for andre menneskers domme hvis vi vedkender os vores spiritualitet alt for åbenlyst. Det tror jeg man skal lære at sætte sig helt ud over. 

 I disse år kommer der en del evidensbaseret viden frem især om meditation og det bestyrker troen på at samfundet tager det at bruge sin spiritualitet til sig som en evne vi alle har i os og jo flere mennesker der står frem og fortæller om der deres spiritualitet jo mere udbredt bliver det, det vil gavne os alle.

  Jeg har sendt dig en privat mail hvor jeg fortæller dig en lille smule om hvordan du kunne turde stole lidt mere på egne evner. Mange mennesker taler om at vi måske skulle finde nogle andre ord at bruge i stedet for spiritualitet.  Der er jeg ikke helt enig jeg syntes vi skal bruge de ord der understøtter begreberne. 

 Tillid er så rigtigt det er et af nøgleordene den har du åbnet for  held og lykke med det. 

Kærligst Merete 

 

Spirituel udviklet og hvad så?