Spirituel læge Marianne Kirkskov - Stjernebroen Lægecenter

Uvisheden er der for at blive, men der er noget du kan gøre...

I dette fantastiske lune indian summer lys har jeg lyst til både at skrige og råbe og danse og grine og alt muligt… Der er tryk på. Som en blomst der ikke kan lade være med at springe ud – men hvor min egen indre betragter også føler sig foruroliget. Hvad er det der knækker og sprækker? Hvad kommer der bagefter? Er jeg egentlig på vej til at springe ud af vinduet? Eller hvad foregår der. For det er ikke sikkert at min betragter helt har forstået, at det er en blomst, der springer ud. Heller ikke selvom jeg egentlig godt ved det i mit hovede. Min krop ved det bare ikke helt endnu. Den vil helst være lidt forsigtig – for man ved jo ikke hvad der kunne ske.

Præcis… Uvished er en del af dagens orden, og det kan vores kroppe ikke lide. Vi kommer til at leve med den læææænge, muligvis for altid fra nu af, så vi kan lige så godt vænne os til det – og gøre noget. Det gode ved det er, at blomster ikke kan finde ud af at lade være med at springe ud…

Så jeg selv er nødt til at have uanede mængder af TILLID TIL PROCESSEN – og tillid til mit liv og til selve livets strøm, der strømmer igennem mig. Det er et valg, og det vælger jeg, for det kan jeg faktisk godt gøre.

JEG VÆLGER NU AT HAVE TILLID TIL MIN EGEN LIVSPROCES – JEG LADER LIVET SELV STRØMME IGENNEM MIG. 

Det er mine valg. Også selvom min krop ikke helt fatter hat og den føler sig usikker og ikke ved om den er parat… ;o). Men jeg har virkelig BRUG for de valg - min krop har brug for at høre mine valg fra mig. Som et barn der lytter til en beroligende forælder. 

Alene ved at skrive dette kan jeg mærke, at min krop falder mere til ro, den føler sig mere hørt og den kan bedre tillade udspringningen.

Denne tid kalder på at træffe valg. At foretage VALG kan ændre hele billedet. Der er altid et valg at træffe - UANSET restriktion. Hvilket valg har du brug for at træffe for at støtte dig selv midt i uvisheden og begrænsningerne?

Hvad har du brug for at vælge at fokusere på for at din krop kan være rolig? Hvad har du brug for at tillade i dit liv, for at du kan være mere hel? Hvordan kan du tilføje lidt af det som dit indre ”råber og skriger” på, så din krop kan begynde at føle sig hørt? Hvis du ikke oplever frihed i det ydre, så vær nysgerrig på dit INDRE.

JA - Vær nysgerrig på dig selv – du fortjener det! Dyk ind og mærk efter – og hvis ikke du kan mærke noget, så kom med et kvalificeret, ærligt GÆT som din egen bedsteste ven.

Masser af glade forandringsknus til DIG – fra MIG – Marianne Kirkskov, spirituel læge, Stjernebroen Lægecenter.

(billede: copyright Stjernebroen)

__________________________

Marianne CT Kirkskov, speciallæge, kinesiolog, healer, spirituel vejleder, mm.
Stjernebroen Lægecenter
Kløverbyen - Raffinaderivej 8, 1. sal
http://www.stjernebroen.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Uvished - sådan kan du hjælpe dig selv. Læs med