Spirituel læge Marianne Kirkskov - Stjernebroen Lægecenter

Corona hjælp - slip din frygt - brug din kærlighedskraft

Vi bliver alle bedt om at steppe op i vores egen KRAFT, vi bliver alle bedt om at række ud i vores egen eksistens og FINDE forbindelsen til de enorme kilder af lys og kærlighed der findes i universet.

Vi bliver bedt om at udvide os selv og bede om det "sædvanligvis utrolige" – nemlig at alt dette LYS må komme ind i vores egen krop såvel som I hele menneskehedens krop. Vi har brug for lyset til at OPGRADERE os til den nye bæredygtige version - den version, der giver os mulighed for at være stærke, men alligevel rørbare, kærlige og alligevel fornuftige og mest af alt at være det universelle væsen, som vi alle er.

Ja, vi bliver bedt om at rejse os op og lade den ”komfortable lillehed” bag os. Den der siger, at vi ikke kan, at vi ikke er… Vi bliver bedt om at kravle ud af skjul og påtage os vores ansvar for AKTIVT AT INVITERE lyset og kærligheden IND i os selv, vores kære og menneskeheden - og også for at lade det guide os.

At gøre os fri af lilleheden betyder, at vi dukker op og tør at elske, kæreste, at vi tør dele, at vi tør hjælpe hinanden - og også at vi beder om hjælp, når det er nødvendigt. Det betyder, at vi skaber tro og trækker de utallige, farverige LYSVERDENER (som vores hjerter længe har hvisket om) fra himlen og galakserne og ind i denne verdens æter med det formål at opløse enhver virus fra luften, som vi indånder. Uanset om det er corona eller andre virus af frygt - eller anden falsk viral indflydelse. Det betyder at vi accepterer, at AT GØRE DETTE faktisk er i vores hænder og ovenikøbet er vores fødselsret. Det er tid at bruge den fødselsret og virkelig være dem vi er. Hvis ikke nu, hvornår så…?

Hvis du føler dig bange kære - skal du først og fremmest ikke være bange… ;o) - du er absolut menneskelig!

Men hvordan du reagerer på frygt er det, der gør forskellen. Hvis du begynder at fodre frygt med flere "dårlige nyheder", så er der en bedre beslutning at tage. Du skal stå op og KALDE PÅ lys. I lys og kærlighed kan du ikke samtidig føle frygt.

Men er det ikke en slags hjælp og nødvendighed for mig at være bange i denne situation? Absolut IKKE: Frygt gør, at din hjerne ikke er i stand til at tænke, ikke i stand til at mærke SUND FORNUFT, ikke i stand til at skelne mellem hvad der er sandt og hvad der ikke er. Du har brug for din egen sunde fornuft og skelneevne - nu mere end nogensinde i denne verden, hvor alle hævder at have patent på fakta. Du har brug for dig selv nu til at dømme om, hvem og hvad du skal tro på. Du kan kun gøre dette, når du vælger kærlighed og lys frem for frygt, så din hjerne kan være klar.

Når du lader lyset komme ind - når du kalder på det AKTIVT, så det er i din krop, så vil frygten opløses, du kan beholde din fornuft, handle fornuftigt - og blive ved med at være rolig. På den måde giver du dig selv – såvel som hele menneskeheden – det du selv og vi alle VIRKELIG har brug for nu. Det understøtter og styrker dit immunsystem så din krop støttes til at være eller blive rask. Det giver dig mulighed for at se og føle DEN NYE DAG og oprette forbindelse igen til NYT HÅB & GLÆDE - det giver dig mulighed for at være fuld af lys midt i frygt og fortvivlelse. Når det ser mørkt ud - husk at du er et FYRTÅRN.

Lad os gøre det - sammen. Lad os lyse sammen. Lad os minde hinanden om det LYS, vi faktisk er. Den NYE DAG er allerede her. Ligegyldigt hvordan det ser ud: VI er det NYE daggry, der kommer med LYS! Du og jeg er det nye kærlige universelle LYSmenneske – som vi alle har ventet på. Rise and shine.

- I kærlighed til alle mennesker - NAMASTE – Stjernemoderen

(kanaliseret af Marianne Kirkskov)

PS: Ingen tekst kan erstatte sund fornuft og korrekt adfærd. Jeg anbefaler ALLE at følge de anbefalinger og påbud som kommer fra sundhedsstyrelsen og offentligheden.

__________________________

Marianne CT Kirkskov, speciallæge, kinesiolog, healer, spirituel vejleder, mm.
Stjernebroen Lægecenter
Skøjtevej 27, 2770 Kastrup
http://www.stjernebroen.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Corona hjælp - slip din frygt - brug din kærlighedskraft