Jamen jeg troede jeg skulle....

 Jeg troede jeg skulle en hel masse men så blev jeg stoppet, det acceptere jeg og sidder lige nu og mærker, okey det er en anden vej jeg skal nu, muntert!

Måske du kender det, at du troede du skulle en vej også blev det en helt anden.....Det der er udfordringen, det er den modstand der dukker op, når vi nu lige troede at der var "styr på det" det er ikke meningen at vi skal vide alt det der sker og alt det vi skal, så er vi ikke i nuet! Der er jo ikke meget ved at åbne en julegave når man ved hvad den indeholder, det er ligesom med livet, det skal leves i nuet uden forventninger og uden at tro at vi ved hvad vi skal.

Mange bliver frustreret over at det ikke lige blev som de troede og bruger en masse energi på det, istedet for at være i nuet og se den gave de faktisk fik istedet for. Mange er alt for fokuseret på det de vil have istedet for at nyde det der er lige nu. Det jeg tror på, er at vores vej er lagt og vi bare gå den uden modstand, uden frygt og i tillid til at alt er lige som det skal være. Jeg ved, at når jeg lytter til min indre vejleder så føles det hele rigtig og jeg er uden modstand. Jeg troede at jeg skulle være mere på virksomheder og forebygge stress men det skal jeg ikke, jeg skal en helt anden vej, jeg skal undervise i at komme dybere ind til den indre vejledning, noget jeg har gjort i flere år men det skal være mere direkte, flere og flere er klar til at smide ræsset og søge indad, ind der hvor vi alle er fuldent, der hvor intet skal ændres, forandres, fikses og ordnes men der hvor der er vejledning, fred, kærlighed og glæde. Vi er alt for meget oppe i vores hoveder og handlingsorienteret, vi tror hele tiden at vi skal gøre noget, det er derfor der sker så mange fejl. Jeg hørte mange gange som barn" du skal ikke tro, du skal vide" jamen hvad er det at vi tror vi ved, hvis mange tror, de ved det ved det samme, er det så en flertals overbevisning? eller er det rigtigt?

Jo mere vi tror ved ved, jo mindre ved vi! Når vi lytter til den indre stemme og gør det vi kan mærke er rigtig, så er det der er rigtigt. Lad dig flyde med livet og nyd det undervejs, se alle de små gaver og husk taknemligheden for at være det, du er skabt i. Du kan søge og søge uden for dig efter den frihed,tryghed og kærlighed du savner men den er aldrig evig, det er den du besidder selv når du søger ind istedet. Den mest effektive måde at undgå stess-ubehag:-) For at komme ind og være i kontakt er meditation den nemmeste vej.

Kærlig hilsen

Luna Ana Stojkovic
Spirituel coach, meditationstræner, foredragsholder og underviser 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Jeg troede at jeg skulle forebygge stress i virksomheder men valgte den indre vejledning, læs Luna Ana Stojkovic, Spirituel coach, meditationstræner, foredragsholder, underviser