Spirituel biolog Lise Evald Hansen

"Pas på indbrud!"

"Pas på indbrud! Jeg har set to kassevogne med mørklødede mænd her hos mig i skoven." 

Du kender sikkert også den slags advarsler fra de sociale medier. Velmente advarsler fra mennesker, der vil dele deres erfaringer til glæde for andre. Desværre er resultatet ofte, at de i stedet fodrer vores frygt. 

Det samme sker, når vi sætter fokus på brystkræft. Eller prostatakræft. Eller når vi i stigende grad hører om alskens ulykker - fra togulykker i Indien til "formodede terror-handlinger" verden rundt. Og når aviserne (igen!) taler om mulige økonomiske nedsmeltninger.

Jamen, er det ikke godt at være beredt? Jo, måske. Problemet er bare, at det, vi ser, skaber vores verden. Som igen skaber vores biologi.

Frygten præger vores krop 

Så hvis vi ser potentielle tyveknægte hver gang, vi ser en kassevogn (med helt lovlige skovarbejdere, i øvrigt). Hvis vi tror, at der er mere terror i verden, fordi vi hører mere om det (det er der faktisk ikke). Og hvis vi giver forskellige sygdomme virkelig meget energi på forhånd - så fylder frygten vores livsbillede.

Det bevirker, at vores krop begynder at opføre sig, som om det er farligt at leve.

Det sætter ikke bare gang i produktionen af alle de forkerte (stress)stoffer i vores krop. Det forpester også vores dage, så vi helt glemmer at have det sjovt og nyde livet.

Derfor er den måde, vi ser verden på, et af de seks centrale sundhedsområder i Spirituel Biologi.

www.LiseEvaldHansen.easyme.dk

__________________________

Spirituel biolog Lise Evald Hansen
web: www.liseevaldhansen.easyme.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Spirituel Biologi. Din opfattelse af verden farver din sundhed