Spirituel biolog Lise Evald Hansen

Derfor er det livsfarligt ikke at sove

Få ting påvirker vores trivsel så meget som manglende søvn. Det går både ud over koncentration, humør og vores lyst til at være social. Og så har det enorm stor betydning for vores sundhed: Hvis du er over 45 år og sover mindre end seks timer om natten, vil din risiko for at få et hjerteanfald eller en blodprop i hjernen stige til det dobbelte i forhold til, hvis du sov 7-8 timer hver nat.

Faktisk mener forskerne også, at antallet af immunforsvarets ”dræberceller”, der hjælper os med at holde sygdomme som kræft fra døren, falder med hele 70 % efter bare en enkelt nat med alt for lidt søvn.  

Så der er nok at tænke på for de af os, der sover for lidt. Og det er mange. Sundhedsstyrelsen vurderer, at omkring en femtedel af danskerne lider af ufrivilligt søvnbesvær i perioder, og oven i kommer dem, som er hoppet med på trenden om at spilde så lidt af sin tid som muligt på at sove.  

Men regningen kan altså blive temmelig stor. Lad os kigge på hvorfor. 

Kroppen reparerer og bygger op  

Mens vi sover, har kroppen travlt:  

  • Den reparerer og genopbygger dine organer og celler ved at producere specifikke gen-opbygnings-hormoner.
  • Den kurerer sygdomme – du har sikkert også prøvet at gå tidligt i seng på grund af en forkølelse in spe og vågne frisk op næste morgen.
  • Den lagrer de ting, du har oplevet og lært i løbet af dagen, i de rigtige hjernevindinger.
  • Den reducerer mængden af hormoner forbundet med stress i din krop.
  • Den skyller hjernen igennem for giftstoffer og rester af proteiner. 

Biologisk set er alle disse ting medvirkende grunde til, at manglende søvn slider på helbredet. Din krop har simpelthen brug for pausen til at rydde op i. 

Hvis jeg tager de Spirituelt Biologiske briller på, er der endnu en ting på spil. Og den ting er meget vigtig. 

Din livskraft kommer ind i kroppen via hjernen 

Ligesom alt andet i universet består din krop af energi. Den energi er i virkeligheden en fortættet form for åndelig elektricitet, som åndsvidenskabsmanden og Martinus kalder strålekraft. Martinus fik som 30-årig en bevidsthedsudvidelse, der gjorde ham i stand til at se en åndelig – eller energimæssig - virkelighed bagved den fysiske virkelighed, vi andre oplever.

I foredraget ”Den organiske elektricitet” beskriver han denne åndelige strålekraft som radiobølger, som vi fanger og forstærker - præcis ligesom en radiomodtager gør det. Hos os er det bare hjernen og nervesystemet, der er antennesystemet. Via hjernen fanger vi de åndelige energier, som ”beliver” vores fysiske krop og gør den i stand til at opleve og manifestere.  

Derfor er det så vigtigt, at hjernen og nervesystemet er i tip-top-form. Derfor flytter vi om natten vores bevidsthed væk fra vores fysiske legeme over i et af vores psykiske, så kroppen kan gendanne hjernen og de nedslidte nervebanerne. Og derfor er det så hårdt ved kroppen, når du ikke sover nok.

www.LiseEvaldHansen.easyme.dk/Sovbedre

 

__________________________

Spirituel biolog Lise Evald Hansen
web: www.liseevaldhansen.easyme.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Søvnløshed - derfor er det livsfarligt ikke at sove. Læs mere